background img
banner
banner

Ο Νίκος Βλάχος μιλά στο Protionline.gr για την επιστροφή του στον Παναιγιάλειο

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την αγωνιστική σεζόν πέρυσι με την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας ο Νίκος Βλάχος, αφού κλήθηκε να υπηρετήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Ο 24χρονος πλάγιος μπακ υπηρετεί στον Έβρο και περιμένει το απολυτήριό του στις αρχές Αυγούστου. Οπότε αμέσως μετά το στρατιωτικό, θα περάσει δυναμικά στον …αθλητικό χώρο.
Θα συναντήσει πάλι τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας, έχοντας απέναντί του μια υποχρέωση. Να τιμήσει με τις αγωνιστικές του επιδόσεις τον Φίλιππο Σχοινά, ο οποίος τον πρότεινε από τους πρώτους για μεταγραφή ποδοσφαιριστές.

Με καλά δείγματα γραφής από την Παναχαϊκή που ξεκίνησε και στη συνέχεια Ατρόμητο Αντιρρίου, Παναιγιάλειο, ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας, ο Νίκος Βλάχος συνοδευόμενος με τις καλύτερες συστάσεις, αναμένεται να πραγματοποιήσει ακόμα μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν φορώντας τα μελανόλευκα.

«Να αποδείξουμε και στην πράξη τον τίτλο του φαβορί»

Το protionline.gr συνομίλησε με τον στρατευμένο νεοαποκτηθέντα παίκτη του Παναιγιάλειου, που ανυπομονεί να επιστρέψει στα γήπεδα. Ο Αύγουστος είναι κοντά, το στρατιωτικό τελειώνει και όπως υπογραμμίζει ο Νίκος Βλάχος, επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην μπάλα και στους γνωστούς αγωνιστικούς ρυθμούς που τον χαρακτήριζαν.

Επιστρέφεις ύστερα από δυο χρόνια στον Παναιγιάλειο. Με ποια κριτήρια έκανες την επιλογή σου;
Για να επιστρέψω στον Παναιγιάλειο η αλήθεια είναι δεν χρειάστηκα και πολλά κριτήρια. Είχα περάσει δυο πολύ ωραία χρόνια στην ομάδα με αρκετές επιτυχίες και καλές αναμνήσεις. Στην απόφασή μου βοήθησε πολύ και η καλή σχέση που έχω με τον κ. Σχοινά αλλά και με μέλη της διοίκησης, αφού συνεργαστήκαμε πολύ καλα τα προηγούμενα χρόνια και έτσι δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στον να αποφασίσω!

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν;
Προσωπικά έχω θέσει μικρούς αλλά πολύ σημαντικούς στόχους για την φετινή χρονιά. Θα ήθελα να επανέλθω γρήγορα στους κανονικούς μου ρυθμούς αφού έχω μείνει καιρό εκτός προπονήσεων λόγω της θητείας μου. Εννοείται πως ο σημαντικότερος στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα έτσι ώστε να τερματίσει εκεί που πρέπει.

Τι πιστεύεις ότι θα χρειαστεί ο Παναιγιάλειος για να κάνει πρωταθλητισμό στον όμιλό του;
Η αλήθεια είναι πως ο Παναιγιάλειος είναι καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό λόγω της ιστορίας και του κόσμου του. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στον όμιλο που θέλουν εξίσου την άνοδο και δεν θα είναι μια εύκολη χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο που κάναμε και πριν δυο χρόνια. Είμαστε θεωρητικό φαβορί σαν όνομα θα πρέπει να το αποδείξουμε και στην πράξη, στους αγωνιστικούς χώρους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr