background img
banner
banner

Ο παλιός είναι αλλιώς…

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Την επιτυχημένη «συνταγή» της παλιάς μελανόλευκης φουρνιάς, που ανήλθε από την Α΄ κατηγορία στην Γ΄ Εθνική, δεν την ξεχνούν στον Παναιγιάλειο.

Έχουν εκτιμήσει την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και την πολύτιμη προσφορά του στο σύνολο, για τον λόγο αυτό η προσωρινή διοίκηση έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών με πρώην συνεργάτες ποδοσφαιριστές και θα τη συνεχίσει μέχρι να φτάσει σε στοχοποιημένο «κλείσιμο» έμψυχου υλικού, που θα αφήνει υποσχέσεις για πρωταθλητισμό.

Από τα Γιάννινα με αγάπη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γιάννινα βρίσκεται τώρα ο 40χρονος (δεν του φαίνεται καθόλου) τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασόπουλος. Κάτι τον μαγνητίζει όμως από την περιοχή μας, που πέρα από τις όμορφες παραλίες μας είναι και ο Παναιγιάλειος.

Αγωνιζόμενος με την Παναχαϊκή την περυσινή περίοδο δεν του ήταν απαγορευτικό να παρακολουθεί από κοντά και τις αγωνιστικές εξελίξεις στον Παναιγιάλειο, μόνο που καθόλου δεν του άρεσε η κατιούσα πορεία που είχε πάρει ο Αιγιώτικος Σύλλογος.

Όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος: «Με έπιανε η ψυχή μου να βλέπω αυτή την κακή εικόνα και πορεία της ομάδας’’. Σήμερα στο protionline.gr  σχολιάζει τα τεκταινόμενα στον Παναιγιάλειο

«Θα γίνει κάτι διαφορετικό τώρα που γύρισε ο Μπούνας»

Για την επιστροφή του Βασίλη Μπούνα στον Παναιγιάλειο, ο Χρήστος Αθανασόπουλος είπε: «Θα γίνει κάτι διαφορετικό τώρα που γύρισε ο Βασίλης στην ομάδα. Ο Παναιγιάλειος θα αποκτήσει υγεία, δυναμική και πίστη για να ανέβει και πάλι στην Γ΄ Εθνική. Εκτός από τον Μπούνα σημαία της ομάδας ήταν και ο Τάκης Παπαδόπουλος.»

Για την προσωρινή διοίκηση ο έμπειρος τερματοφύλακας ανέφερε: «Εχει και στο παρελθόν αποδειχθεί, ότι μόνο τα στηρίγματα εκ των έσω καταλήγουν σε επιτυχία. Μην ξεχνάμε το παράδειγμα του Αντώνη Ρέλλα, άσχετα πως αντιμετωπίστηκε, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει για χρόνια τον Παναιγιάλειο στην Β΄ Εθνική. Πρώτος αρωγός στην πρόοδο κάθε σωματείου, είναι η ίδια του η πόλη».

Για την δημιουργία παιδικών τμημάτων, ο Χρήστος Αθανασόπουλος τόνισε: «Η ακαδημία αποτελεί μια σταθερή και δυνατή βάση. Μην ξεχνάμε την πορεία που είχε πραγματοποιήσει ο Παναιγιάλειος στηριζόμενος κυρίως από ποδοσφαιριστές της περιοχής. Να καταφέρει τώρα η διοίκηση να φτιάξει κάτι αντίστοιχο κι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.»

Για τους Αιγιώτες που διαθέτει στο δυναμικό του ο Παναιγιάλειος, ο πρώην μελανόλευκος εξήγησε στο protionline.gr: «Τα ντόπια παιδιά είχαν πριν τον κορονοϊό αποδείξει την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα. Έχουν ποιότητα και ο Σκούτας και ο Λιάτος και τα άλλα παιδιά, μπορούν να σηκώσουν το αγωνιστικό επίπεδο, αρκεί να πλαισιωθούν με έμπειρους παίκτες που θα τους παρασύρουν στο να βγάλουν στο γήπεδο τις πραγματικές τους δυνατότητες. Κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη πέρυσι. Από όπου και να ήρθαν στον Παναιγιάλειο αυτοί οι Αιγιώτες παίκτες, έχουν τρία χρόνια με εμπειρίες. Θα βοηθήσουμε κι εμείς οι μεγάλοι.»

Για το αν είναι και πάλι κοντά σε μια νέα συνεργασία με τον Παναιγιάλειο, ο Χρήστος Αθανασόπουλος δήλωσε: «Το έχω πάρει εγωιστικά και πατριωτικά. Βλέπω ότι αυτή η διοίκηση αφήνει υποσχέσεις. Αν μου πρότειναν να έρθω μόνος μου δεν θα δεχόμουν ποτέ. Γίνεται μια κίνηση σοβαρής και ποιοτικής υποστήριξης στην ομάδα. Με τον Γιάννη (Μπαλτιμά) είμαστε πολύ φίλοι και δεν θα τον απογοητεύσω. Μπήκε στο «κόλπο» ο Μπούνας; Θα μπω κι εγώ να μπορέσουμε να βγάλουμε τους επόμενους.»

Για την ηλικία του, ο Χρήστος Αθανασόπουλος δυσαρεστημένος απάντησε: «Εδώ στην Ελλάδα είμαστε ρατσιστές με την ηλικία. Δεν κοιτάμε τι προσφέρει ο καθένας, αλλά πόσο χρονών είναι. Δεν θέλω να περιαυτολογίσω, προτιμώ να μιλάω πάντα στο γήπεδο με τις επιδόσεις μου και την απόδοσή μου.»

Για την εγγραφή μελών και τα διαρκείας, ο έμπειρος πορτιέρο είπε: «Δεν νομίζω ότι τα 20 ευρώ ετησίως για την εγγραφή μελών είναι σοβαρό ποσό. Άλλωστε κι εγώ ο ίδιος αποτελώ εγγεγραμμένο μέλος της ομάδας. Κάπως έτσι βλέπω και την περίπτωση της απόκτησης ενός εισιτηρίου διαρκείας, χωρίς να κάθομαι να αναλύω την κάθε διαφορετική περίπτωση.
Επίσης κοιτάζω την μεθοδευμένη κίνηση που γίνεται με το e shop του Παναιγιάλειου. Δεν είναι μόνο βιτρίνα, θα το χαρακτήριζα ως πρεστίζ για την ομάδα και τον φίλαθλο.»

Για την μεταγραφή του στον Παναιγιάλειο και την ομάδα, ο Χρήστος Αθανασόπουλος απάντησε: «Έχω ξεπεράσει τα 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Μόνο στην Β΄ Εθνική έπαιξα 17 χρόνια.
Πάω εκεί που με αγαπάνε και στο Αίγιο αισθάνομαι όμορφα. Ο Παναιγιάλειος είναι ομάδα τουλάχιστον για την Β΄ Εθνική. Κατέληξε εδώ από κάποιες αντίξοες συνθήκες. Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά. Προσωπικά θα βοηθήσω παντού και όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστής.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr