background img
banner
banner

«Παγώνοντας τη στιγμή σε γαλάζιο και σε πράσινο»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΥΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ 1ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον 1ο Διαγωνισμό – Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Παγώνοντας τη στιγμή σε γαλάζιο και σε πράσινο», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα θέματα μπορούν να απεικονιστούν από οποιοδήποτε μέσον με φωτογραφική μηχανή ή smartphone ή drone κ.λπ. και θα αφορούν αποκλειστικά τον Υδροβιότοπο της Αλυκής, τις παραλίες της Αλυκής και την ευρύτερη παραλιακή ζώνη της πόλης του Αιγίου.

Η έναρξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα είναι από την ανάρτηση της πρόσκλησης αυτής και η καταληκτική ημερομηνία θα είναι η Παρασκευή 5 Αυγούστου. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τρεις έγχρωμες ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε διαστάσεις 20Χ25 περίπου.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και θα παρουσιαστούν υπό μορφήν υπαίθριας έκθεσης στην παραλία Αλυκής, την Τετάρτη 10 Αυγούστου, όπου έμπειρη κριτική επιτροπή θα βραβεύσει τις καλύτερες.

Η επικοινωνία και η καθοδήγηση για την υποβολή συμμετοχής θα γίνει στο email [email protected] στέλνοντας τη συμμετοχή ενδιαφέροντος καθώς και στο τηλέφωνο του προέδρου του Συλλόγου Αλυκής 6936938511, Νίκος Παπαδόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr