background img
banner
banner

Παρεμβάσεις και βελτιώσεις στην Παρασκευή

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας του χωριού τους προχωρούν τα μέλη του Φιλοπροοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής, αφενός για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και αφετέρου εν όψει των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος, οι οποίες αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κόσμου στην ορεινή κοινότητα.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, έγινε ο καθαρισμός στη θέση «Τρανή βρύση» εκεί όπου ο χώρος δίπλα στους κάδους θύμιζε… σκουπιδότοπο. Όπως αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου, ΄΄με ένα τηλεφώνημα από τον Σύλλογο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος ανταποκρίθηκε άμεσα! Μετά από πολύ καιρό ο χώρος στην «Τρανή Βρύση» καθαρίστηκε. Παρακαλούμε όλους τους συγχωριανούς μας όταν έχουν μεγάλα αντικείμενα να επικοινωνούν με μέλη του Δ.Σ. για οδηγίες. Η «Τρανή Βρύση» είναι η είσοδος του χωριού μας, ας την κρατήσουμε καθαρή!΄΄.

Σημειώνεται ότι την προσεχή Κυριακή 24 Ιουλίου θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση από τη ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στις 27 του μήνα θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση και στις 31 το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική βραδιά!


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr