background img
banner
banner

Πρώτη μεταγραφή ο αμυντικός Μιχάλης Σπανός

ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΛΛΙΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Πρώτα ονόματα που ανανεώσαν την συνεργασία τους και ανακοινώθηκαν από τον Παναιγιάλειο είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Βίλλιος και ο επιθετικός Γιώργος Ροδόπουλος.
Με πολύ καλές εντυπώσεις από την περυσινή τους προσφορά οι δυο ποδοσφαιριστές, θα συνεχίσουν στα μελανόλευκα.
Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει καθημερινά ενημέρωση από τον Παναιγιάλειο, στον τρόπο θα θα διαμορφώνεται το νέο ρόστερ.

Η «μελανόλευκη» ενίσχυση ξεκίνησε από τα μετόπισθεν

Οι πολλές επαφές και συζητήσεις της διοίκησης του Παναιγιαλείου Γ.Σ. με μεταγραφικούς στόχους αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά».
Το κεφάλαιο της ενίσχυσης της Αιγιώτικης ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, «ανοίγει» σήμερα με την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής η οποία αφορά τα μετόπισθεν και φυσικά έπεται συνέχεια.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Σπανό (34 χρ.) ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια αναγέννησης της «Μαύρης Θύελλας».

Ο πατρινός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με τελευταία τον Άρη Πατρών, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανμοβριακό Ριόλου (Γ΄ Εθνική), ενώ έχει συμμετάσχει και στην «παλιά» Δ΄ Εθνική με τις φανέλες των Τριταιϊκού, Αστραπής, Ζαβλανίου και Διαγόρα Βραχνεϊκων.

Μιχάλης Σπανός: «Σύλλογος και προπονητής ήταν οι βασικοί λόγοι που με έφεραν στον Παναιγιάλειο»

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιαλείου στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε «Ο σύλλογος και ο προπονητής της ομάδας ήταν οι δύο σοβαροί λόγοι που με βοήθησαν να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης του Παναιγιαλείου. Εγώ το μόνο που μπορώ να δηλώσω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που θα θέσει ο σύλλογος. Τα υπόλοιπα θα τα δουν οι φίλαθλοι του Παναγιαλείου στο γήπεδο.» Από κει και πέρα οι επαφές των διοικούντων τόσο στο μεταγραφικό πεδίο, όσο και στο θέμα των ανανεώσεων είναι καθημερινές και αναμένεται τα αποτελέσματα αυτών να είναι άμεσα θετικά και σύμφωνα με το πλάνο που έχει κάνει η διοίκηση και ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας

Στα 100 έφτασαν τα μέλη του Παναιγιάλειου και … ανεβαίνουν

Η δυναμική του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου αποτελούσε διαχρονικά το μεγάλο ερωτηματικό. Στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, παρότι υπήρχαν πολλές πετυχημένες χρονιές -με κυριότερη την εξάχρονη συνεχόμενη συμμετοχή της «Μαύρης Θύελλας» στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής- οι εκάστοτε διοικήσεις δεν έδωσαν την απαραίτητη προσοχή στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για να είναι δυνατός και ο Ερασιτέχνης Παναιγιάλειος.

Η προσωρινή διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου, ωστόσο, έχει δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το σημαντικό θέμα και έχει ξεκινήσει «εκστρατεία» μελών στο σύλλογο, προκειμένου να αποκτήσει την απαιτούμενη δυναμική. Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρελθόν, οι διοικούντες έχουν βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από τους «μελανόλευκους» φιλάθλους και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν ήδη συμπληρώσει την πρώτη «εκατοντάδα» μελών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Αιγιώτικου συλλόγου παραλαμβάνουν την κάρτα μέλους που έφτιαξε η διοίκηση για τα μέλη, με στόχο στο άμεσο μέλλον να χρησιμοποιηθεί και για εμπορικούς λόγους εφόσον υπάρξει σχετική συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο του δήμου μας.

Από την Βάρδα στον Παναργειακό ο Σακελλαρόπουλος

Ο 23χρονος αμυντικός Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, είχε ξεκινήσει από την Θύελλα Αιγίου, συνέχισε στον Παναιγιάλειο την περίοδο 2017-18 που ο Αιγιώτικος Σύλλογος αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική. Στη συνέχεια ο υψηλόσωμος αμυντικός είχε περάσει από την Αγγλία για μία τριετία αγωνιζόμενος με τις ομάδες Gateshead F.C., Carlisle United F.C και Βlyts Spartans.
Πέρυσι βρέθηκε αντίπαλος του Παναιγιάλειου αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟ Βάρδας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν «έκλεισε» με τον Παναργειακό, ομάδα που ανήλθε από την Α΄ κατηγορία στην Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα από τον ΠΑΟ Βάρδας μετακόμισε στον Παναργειακό και ο συμπαίκτης του στην Βάρδα Σάκης Πλαστουργός.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr