background img
banner
banner

Πρώτο βήμα θετικό για Φλόγα Ροδιάς

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναντήσεις επί συναντήσεων στο σωματείο της Φλόγας Ροδιάς, στην αναζήτηση σίγουρων λύσεων σε διοικητικό και ποδοσφαιρικό τμήμα. Το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουλίου τα μηνύματα ήταν αισιόδοξα για το σωματείο της Ροδιάς, αφού υπήρξε απαρτία, ενδιαφέρον και υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ που θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες στην Γενική Συνέλευση. Πάρθηκαν οι αποφάσεις για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, έγιναν προτάσεις για συνεργασία με προπονητές, όλα μέσα σε καλό κλίμα και παρουσία μάλιστα των ποδοσφαιριστών.

Έχοντας περάσει και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους οι άνθρωποι της Φλόγας, θεώρησαν μέσα από τα διδάγματά τους ότι είναι φρονιμότερο να βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις και οι παίκτες.
Μαθαίνουν έτσι το σκεπτικό της διοίκησης, δένονται με την ομάδα και την βοηθούν με τις γνωριμίες τους.

Η Φλόγα ολοκληρώνει τις Συνελεύσεις στην Αιγιάλεια

Έστω και με καθυστέρηση, η Φλόγα Ροδιάς βρήκε τον δρόμο να ανοίξει τη νέα σελίδα της για το ποδοσφαιρικό έτος 2022-23. Καλύφθηκε με το παραπάνω η έλλειψη διοικητικού ενδιαφέροντος, γεγονός που μας προδιαθέτει για κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο νέο ΔΣ μετά τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν. Ήταν το τελευταίο σωματείο της περιοχής μας που δεν είχε προβεί σε Γενική Συνέλευση, γεγονός που θα βάλει τώρα τη διοίκηση σε τρέξιμο για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα του φακέλου για το Μητρώο της ΓΓΑ.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr