background img
banner
banner

Στον ΑΠΣ Πάτραι ο Δημήτρης Μητρόπουλος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ντύθηκε στα πράσινα και ανέβηκε στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής ο 15χρονος επιθετικός του Αστέρα Τέμενης Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε χθες από τον νεοφώτιστο στην Γ΄ Εθνική ΑΠΣ Πάτραι.

Σε ανοιχτά γήπεδα και με δύσκολους αντιπάλους όταν συμμετείχε στην ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, παρουσίασε ένα μεγάλο μέρος των προσόντων του.
Δεν ήταν τυχαίο που κλήθηκε σε τουρνουά στην Ολλανδία, που τον ζήτησε από τον Αστέρα η Παναχαϊκή και άλλες ομάδες μεγάλων κατηγοριών.

Η διοίκηση του Αστέρα μελέτησε όλες τις περιπτώσεις, καταλήγοντας να επιλέξει τελικά το Πάτραι, με το συμφωνητικό να περιέχει και κάποιους όρους στην περίπτωση που μεταγραφεί στη συνέχεια σε ομάδα του εξωτερικού.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είχαν μεταβεί από την Πάτρα στο Αίγιο, τα μέλη της διοίκησης του Πάτραι Γιώργος Γράψας και Γιώργος Μητρόπουλος.

Νίκος Παπαδόπουλος:  «Παρακολουθούμε την πορεία του Δημήτρη, του ευχόμαστε γρήγορα επαγγελματικό συμβόλαιο»

Από την διοίκηση του σωματείου της Τέμενης ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Μετά τη συνάντηση με μια σοβαρή Διοίκηση όπως αυτή του Πάτραι και με δεδομένο ότι επιθυμούμε την αγωνιστική πρόοδο του νεαρού αθλητή, από το σωματείο του Αστέρα δηλώνουμε τα εξής: Ο Δημήτρης Μητρόπουλος, μετά από τρία χρόνια δουλειάς στις Ακαδημίες του Αστέρα Τέμενης, συμμετείχε σε ηλικία15 ετών στην πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας! Εντάχτηκε στη Μικτή της ΕΠΣ Αχαΐας στην ίδια ηλικία και αγωνίστηκε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με το φιλικό σωματείο της Αιγείρας – Ακράτας όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον όμιλό του!

Στη συνέχεια κλήθηκε σε δοκιμαστικά σε ομάδες της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και στο εξωτερικό, και τελικά επέλεξε να κάνει το πρώτο άλμα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, σε ηλικία 16 ετών με τον Α. Ο. Πάτραι! Η Διοίκηση, οι συμπαίκτες και η προπονητική ομάδα του Αστέρα, εύχεται στο Δημήτρη να συνεχίσει την αγωνιστική του πρόοδο. Θα παρακολουθούμε την πορεία του και του ευχόμαστε γρήγορα επαγγελματικό συμβόλαιο! Η αρχή για τις Ακαδημίες του Αστέρα έγινε, ακολουθούν και άλλα νέα παιδιά, με διάθεση ανάδειξης του ταλέντου τους!
Δημήτρη Καλή Επιτυχία !!!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr