background img
banner
banner

Στον Παναιγιάλειο και ο Νίκος Μαχαίρας

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά τον Μιχάλη Σπανό σειρά στις μεταγραφικές κινήσεις του Παναιγιάλειου πήρε ο αμυντικός μέσος Νίκος Μαχαίρας. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής από την Φλόγα Ροδιάς που είχε ξεκινήσει μεταπήδησε στις Υποδομές του Αστέρα Τρίπολης, αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα των ΠΑΕ.

Μίλτος Καρατζάς:  ‘‘Ο Νίκος Μαχαίρας μπορεί να κάνει την διαφορά’’

Με τον προπονητή Μίλτο Καρατζά στην Φλόγα Ροδιάς, ο Νίκος Μαχαίρας έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, ξεχώρισε και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.
Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου, το protionline.gr επικοινώνησε με τον κόουτς Μίλτο Καρατζά που μετέφερε την άποψή του: «Ο Νίκος ήταν ένα παιδί που έκανε την διαφορά από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Με φοβερές δυνάμεις, δουλευταράς και πειθαρχημένος, αποτελούσε ένα από τα δυνατά «γρανάζια» στις ομάδες των παιδικών τμημάτων. Για τον Νίκο θεωρώ ότι η Α΄ κατηγορία είναι μικρή και πολύ επιτυχημένη η κίνηση του Παναιγιάλειου τον προσθέσει στο ρόστερ του. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά».

Ανανέωσε ο Αποστολής

Ακόμα ένας μελανόλευκος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο. Είναι ο αμυντικός Κωνσταντίνος Αποστολής (φωτο), που μετά τους Νίκο Βίλλιο και Γιώργο Ροδόπουλο αποτελεί την 3η ανανέωση στον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Από το περυσινό ρόστερ απομένουν ακόμα οι Παύλος Λιάτος, Παναγιώτης Σκούτας, Δημήτρης Πλατυκώστας και Τάκης Παπαδόπουλος, με τους οποίους η προσωρινή διοίκηση βρίσκεται σε επαφή και τις επόμενες μέρες θα περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Συνέχεια μεταγραφών αναμένεται στον Παναιγιάλειο

Από μέρα σε μέρα θα περιμένουμε νέες μεταγραφικές ανακοινώσεις από τον Παναιγιάλειο, που σκοπό έχουν να βάλουν τον Αιγιώτικο Σύλλογο στο κόλπο του πρωταθλητισμού.
Τα γνωστά ονόματα θα αποτελέσουν το ορμητήριο για περισσότερους ποδοσφαιριστές, που σέβονται το όνομα και την ιστορία του Παναιγιάλειου και θέλουν παράλληλα να τον δουν να ανέρχεται τα μονοπάτια για τις


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr