background img
banner
banner

Στους Περιφερειακούς αγώνες κολύμβησης η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

Οι πρώτες συμμετοχές, Αιγιωτών αθλητών, στο άθλημα της κολύμβησης αποτελούν πλέον γεγονός. Πρόσφατα, στο κολυμβητήριο “ΠΕΠΑΝΟΣ” της Πάτρας πραγματοποιήθηκαν οι Περιφερειακοί Αγώνες Κολύμβησης Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων, όπου συμμετείχαν στην κατηγορία Κ13 (Παμπαίδες Β` & Παγκορασίδες Β`, αντίστοιχα) τα αδέλφια Κωσταρίδης Σταμάτης και Κωσταρίδη Νεφέλη, της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, στα 50 μέτρα ελεύθερο, με ελπιδοφόρες επιδόσεις και καλά πλασαρίσματα.

Τα δυο αδέλφια έκαναν την αρχή και θα ακολουθήσουν και άλλοι αθλητές/τριες στις κατηγορίες προαγωνιστικού και αγωνιστικού όπου είναι τα δελτία τους υπό έκδοση.
“Για άλλη μια φορά η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, με όνειρα, γνώση, προγραμματισμό και πάρα πολύ δουλειά, κατάφερε να προβάλει την Αιγιάλεια και στο όμορφο άθλημα της κολύμβησης.
Συνεχίζουμε πάντα με αξιοπρέπεια και χωρίς πολλά λόγια και με μία πάρα πολύ καλή ομάδα αξιόλογων προπονητών, να διδάσκουμε τα αθλήματα του υγρού στίβου και να προσπαθούμε να αναδείξουμε τα ταλέντα που υπάρχουν στον τόπο μας!

Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές και πάντα επιτυχίες!” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr