background img
banner
banner

Στο τελικό στάδιο η συνεργασία με προπονητή στην Α.Ε. Αιγίου

Επισπεύδουν τις ενέργειες για την εξασφάλιση της τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕ Αιγίου. Επιλογές υπάρχουν, προτάσεις έχουν γίνει, απομένει ο συμβιβασμός στο οικονομικό, αλλά και στην κοινή φιλοσοφία στα θέματα το σωματείου.

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουλίου έγινε συνάντηση με προπονητή επαγγελματικών κατηγοριών, ο οποίος ήταν πρώτος στην λίστα των υποψηφιοτήτων και αναμένεται το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΑΕ Αιγίου Φίλιππος Κοσσαράς για το θέμα του προπονητή είπε στο protionline.gr: «Από την πλευρά μας έχουμε ξεκινήσει τις προτάσεις με προτεραιότητες σε επαγγελματίες προπονητές. Δεν επαναπαυόμαστε σε μία μόνο πρόταση, αφού μπορεί να μην υπάρξει θετική εξέλιξη. Θέλουμε προπονητή σε βάθος χρόνου και όχι για να βγει η φετινή χρονιά.»

Για την προετοιμασία ο Φίλιππος Κοσσαράς δήλωσε: «Θα ξεκινήσουμε μετά τον 15αύγουστο και ευελπιστώ να έχει μέχρι τότε λυθεί το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με τις δικές μας προτιμήσεις σε ότι αφορά την συνεργασία που θα ακολουθήσει.

Παράλληλα κοντά μας θα είναι και ο παλιός ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΑΕ Αιγίου Στρατής Μαστροκυριάκος, που διαπρέπει στην Αμερική. Έχοντας εξασφαλίσει άδεια για να επισκεφτεί την χώρα μας, θα δώσει το παρόν και τις δικές του διδαχές στην προετοιμασία της ΑΕ Αιγίου.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr