background img
banner
banner

Την Τετάρτη το «τελευταίο αντίο» στη Μαρίτα Αγγελοπούλου

ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ – ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ύστατο χαιρετισμό στην αγαπημένη τους Μαρίτα Αγγελοπούλου θα απευθύνουν την Τετάρτη 27 Ιουλίου η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της 43χρονης επιχειρηματία, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή και βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το πρωί στο σπίτι της. Ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου της, ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό της δεν… έριξε φως.

Για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα θα διενεργηθούν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και επήλθε το μοιραίο. Πάντως, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δεν διαπίστωσαν στοιχεία που να φανερώνουν επίθεση, ενώ ερευνάται και το ποιοι ήρθαν τελευταίοι σε επαφή μαζί της.

Η είδηση του θανάτου της δημοφιλούς Μαρίτας Αγγελοπούλου έκανε τον… γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των σόσιαλ μίντια με αρκετούς να βιάζονται να εξάγουν συμπεράσματα για τους λόγους που έφυγε από τη ζωή. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να ταυτίσουν τον θάνατό της με την επίθεση που είχε δεχθεί πριν από έντεκα χρόνια και την εν ψυχρώ εκτέλεση του πατέρα της Άγγελου, λίγους μήνες μετά.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουλίου, από τον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου στις 6.00 το απόγευμα. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 5.30.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr