background img
banner
banner

Τη Δευτέρα η κατάθεση στο ΣτΕ

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Στο τελικό στάδιο επεξεργασίας της βρίσκεται η αίτηση ακύρωσης και η αίτηση αναίρεσης –αναστολής του Προεδρικού Διατάγματος που προβλέπει μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα, που θα κατατεθούν ταυτόχρονα στο ΣτΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αιτήσεις είναι έτοιμες και η κατάθεσή τους θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Όσο για τα επιχειρήματα πάνω στα οποία θα στηριχθούν και στα οποία στηρίζεται ο δικηγόρος που συνέταξε τις αιτήσεις, είναι προφανώς η παραβίαση των όρων της αρχικής σύμβασης μεταξύ του δήμου Αιγίου και του ΤΕΙ Πατρών τότε, μετέπειτα δήμου Αιγιαλείας και Πανεπιστημίου Πατρών, κάτι που, όπως φαίνεται, αποδεικνύεται και από έγγραφα της γραμματείας της Ανώτατης Εκπαίδευσης…

Ωστόσο στο δήμο ελπίζουν πως οι αιτήσεις θα έχουν βάση και για έναν ακόμα λόγο και αυτός αφορά το πρωτόκολλο για τη διαδικασία μεταφοράς το οποίο δεν τηρήθηκε και συνιστάται στο ότι πρώτα η υπουργός έπρεπε να ρωτήσει αν συντρέχουν λόγοι και μετά ο Πρύτανης να απαντήσει επ’ αυτού.

Δηλαδή, η πρόταση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών έγινε αποδεκτή χωρίς κανείς να ασχοληθεί από το υπουργείο αν τηρούνται οι προϋποθέσεις.

Τα νομικά όπλα συγκεντρώνει ο δικηγόρος Αθηνών Βασίλειος Παπαγεωργίου, που ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό του δήμου, προκειμένου οι αιτήσεις να έχουν κάποια τύχη, αφού δύσκολα ακυρώνεται Προεδρικό Διάταγμα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr