background img
banner
banner

Χάρηκαν την φιλική αναμέτρηση ΑΕ Αιγίου και Εθνικός Πανοράματος | ΦΩΤΟ

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Ακόμα ένας φιλικός αγώνας για την ομάδα των παλαιμάχων της Α.Ε. Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα. Αντίπαλος μια πολύ καλή ομάδα παλαιμάχων από τα Άνω Λιόσια, ο Εθνικός Πανοράματος. Ο Εθνικός Πανοράματος έχει ιδρυθεί το 1972 και η αντρική του ομάδα συμμετέχει στην Α΄ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής. Οι παλαίμαχοι του Εθνικού συμμετέχουν σε τουρνουά παλαίμαχων σε όλη την Ελλάδα και είναι ιδιαιτέρως δραστήριοι. Στα πλαίσια των φιλικών αγώνων που δίνουν ζήτησαν φιλική αναμέτρηση στο Αίγιο από την Α.Ε. Αιγίου κάτι το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό.

Η αποστολή του Εθνικού Πανοράματος έφτασε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Αίγιο και εκτός των 22 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών μαζί ήταν και μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού καθώς και σύζυγοι και παιδιά των ποδοσφαιριστών. Συνολικά 50 άτομα που με την άφιξη τους μέλος των παλαιμάχων της Α.Ε. Αιγίου τους συνόδευσε στην παραλία Αλυκής όπου και απόλαυσαν το μπάνιο τους. Στη συνέχεια στο γήπεδο Πλαστήρα έγινε ο αγώνας και αμέσως μετά την φιλική αναμέτρηση η αποστολή του Πανοράματος Λιοσίων κατευθύνθηκε στη παραλία Αβύθου για να δειπνήσει.

Η διοίκηση αλλά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Πανοράματος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και αφού ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της Α.Ε. Αιγίου ζήτησαν και το επόμενο καλοκαίρι να ξανασυναντηθούν τα δυο σωματεία για φιλική αγώνα παλαιμάχων στο γήπεδο Πλαστήρα.

Φίλιππος Κοσσαράς: «Η έντονη δραστηριότητα των παλαιμάχων της ΑΕ Αιγίου μας κάνει γνωστούς στο πανελλήνιο»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Αιγίου δεν έμεινε φυσικά θεατής. Θυμήθηκε τις παλιές καλές του εποχές που αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Αιγίου και στο φινάλε του αγώνα μίλησε στo protionline.gr για το παιχνίδι και τους παλαιμάχους της ΑΕ Αιγίου: «Ήταν μεγάλη τιμή για μας η πρόταση φιλικού αγώνα από την ομάδα των Άνω Λιοσίων, Εθνικό Πανοράματος. Ήταν απόρροια της έντονης δραστηριότητας που διακατέχει τους παλαιμάχους μας, αφού απλώνουν την φήμη τους σε όλο το πανελλήνιο. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε για διάφορους λόγους να έχουμε όλο το έμψυχο υλικό μας την περασμένη Κυριακή. Χαρήκαμε που οι φιλοξενούμενοί μας απόλαυσαν το παιχνίδι, όπως επίσης τις παραλίες της περιοχής μας, αφού κολύμπησαν και στην Αλυκή και δείπνησαν στην Άβυθο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους έχουμε και πάλι για μια ακόμα φιλική συνάντηση που μας ζήτησαν. Ήδη προγραμματίζουμε κάποια παιχνίδια παλαιμάχων στο Αίγιο αλλά και μακριά από την περιοχή μας, αφού η ομάδα μας έχει μάθει στη δράση και στη διατήρηση της καλής φυσικής της κατάστασης.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr