background img
banner
banner

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: «Εμείς επιμένουμε ότι κάποιοι έκαναν λάθος»

Ανοιχτά υπέρ των τοπικών κοινωνιών που χάνουν τα πανεπιστημιακά Τμήματα, δηλαδή σε Αίγιο και Αγρίνιο, τάσσεται σε ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, κατηγορώντας ωστόσο κι αυτούς που ΄΄στον νόμο Γαβρόγλου… πετούσαν χαρταετό΄΄, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ΄΄και τώρα προσπαθούν να χρεώσουν την αβελτηρία τους σε άλλους΄΄…

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Όλες οι μαχες δεν μπορούν να είναι νικηφόρες. Σχετικά με τις σχολές στις τρεις πόλεις της περιφέρειας μας. Όμως σημασία έχει να τις δίνεις , να μην κρύβεσαι να μην απουσιάζεις. Κάποιοι στον νόμο Γαβρόγλου πέταγαν χαρταετό ,και τώρα προσπαθούν να χρεώσουν την αβελτηρία τους σε άλλους. Γνωστή τακτική, όταν σκοπός σου είναι να βρεις λωτοφάγους.
Όμως το σανό έχει τελειώσει μαζί με τους λωτούς. Εμείς επιμένουμε ότι κάποιοι έκαναν λάθος. Μπορεί να μην τους πείσαμε, αλλά παραμένουμε στην θέση μας ότι χρειάζεται ένα εξακτινώμενο πανεπιστήμιο που οι κουκκίδες στον πανεπιστημιακό χάρτη θα περιλαμβάνουν τις πόλεις της περιφέρειάς μας΄΄.

Και προσθέτει: ΄΄Συνεχίζουμε , ανεξάρτητα , αυθεντικά να μεταφέρουμε την φωνή την αγωνία των τοπικών κοινωνιών.

Αν κάποιοι δεν ακούν, προφανώς είναι έτοιμοι να πληρώσουν το κόστος των αποφάσεών τους. Εμείς επιμένουμε με καθαρό βλέμμα και διασταυρώνεται με όλους εκείνους που δεν αλλάζουν θέσεις , ευκαιριακά , με την λογική της κάλπης. Έγκαιρα και δημόσια έχουμε πάρει θέση γιατί πιστεύουμε στην ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση , χειραφετημένη από μικροκομματικά συμφέροντα.

«Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει», γνωστή η ρήση του Μπρέχτ. Εσείς είχατε χάσει από την αφωνία στην απορρύθμιση Γαβρόγλου΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr