background img
banner
banner

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: «Τρία χρόνια δίπλα σε κάθε Αχαιό»

«Συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στα τρία αυτά χρόνια η πατρίδα μας ήρθε αντιμέτωπη με πρωτοφανείς κρίσεις. Το μεταναστευτικό, η πανδημία, τα ελληνοτουρκικά, η ενεργειακή κρίση ήταν και είναι μεγάλα και δύσκολα γεγονότα, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καταφέρνει να τα διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών».

Τα παραπάνω αναφέρει σε μήνυμά της για τη σημερινή επέτειο, η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου. Παράλληλα, σημειώνει: ΄΄Το άλμα που έχει κάνει η χώρα από το 2019 μέχρι σήμερα εκτιμάται και επιδοκιμάζεται από όλους. Οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μας εμπιστεύτηκαν ξανά, οι Ηνωμένες Πολιτείες μας θεωρούν σήμερα έναν σπουδαίο σύμμαχο, οι επενδυτές έρχονται στη χώρα και μεγάλα κεφάλαια εισρέουν στην εθνική οικονομία. Οι πολίτες είδαν το κατώτατο μισθό να αυξάνεται σχεδόν στο 10%, τον ΕΝΦΙΑ να μειώνεται κατά 35%, την ανεργία να μειώνεται και η πολιτεία να στηρίζει τις επιχειρήσεις αλλά και τους καταναλωτές από την πανδημία και την αύξηση του ενεργειακού κόστους, όσο αυτό είναι δυνατόν΄΄.

Σε ό,τι αφορά την Αχαΐα, επισημαίνει: ΄΄Στα τρία αυτά χρόνια έχουν γίνει πολλά και σημαντικά στην Αχαΐα. Το σημαντικότερο και εμβληματικότερο είναι η έναρξη κατασκευής της Πατρών-Πύργου, ένα έργο ασφάλειας πρωτίστως των πολιτών αλλά και ανάπτυξης για όλη τη Δυτική Ελλάδα. Είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι η Αχαΐα αλλάζει προς το συμφέρον των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχει αποδείξει ότι προτεραιότητά του είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη της Αχαΐας. Νοιώθω ικανοποιημένη που οι παρεμβάσεις που έχω κάνει, οι αγώνες και οι προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο των κατοίκων του νομού μας γίνονται πραγματικότητα. Μέσα από τις συνεχείς συναντήσεις με τους Υπουργούς, τους επικεφαλής των φορέων και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, έχουν υλοποιηθεί πολλά ζητήματα για την Αχαΐα.

Από τις Επίκαιρες Ερωτήσεις, τις Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις και τις Αναφορές που έχω καταθέσει αυτά τα τρία χρόνια, έχουν επιλυθεί μία σειρά από τοπικά και υπερτοπικά ζητήματα προς όφελος των πολιτών. Από τις θέσεις ευθύνης που έχω αναλάβει ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ελβετίας, ως Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής καθώς και ως Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, έχω αναπτύξει επαφές με ξένους πρέσβεις και φορείς προωθώντας ταυτόχρονα την εξωστρέφεια και την προσέλκυση επενδύσεων της Αχαΐας΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή για τους συμπολίτες μου, για τον τόπο μας και το αύριο το παιδιών μας. Συνεχίζουμε μαζί για μια Αχαΐα των επενδύσεων, της εργασίας και της εξωστρέφειας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr