background img
banner
banner

Χωρίς προπονητές τρία σωματεία στην Αιγιάλεια

Με εξασφαλισμένη την τεχνική ηγεσία οι δυο ομάδες της περιοχής μας στην Α΄ κατηγορία, Παναιγιάλειος και ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας, κάνουν τον σχεδιασμό στο νέο ρόστερ τους.
Από τις δικές μας 7 ομάδες που θα συμμετέχουν στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, οι τρεις βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή.

Είναι: Η ΑΕ Αιγίου που καθυστέρησε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αφού γινόντουσαν οι επαφές με την Θύελλα Αιγίου μήπως προκύψει η μεταξύ τους συνεργασία.
Επίσης η Φλόγα Ροδιάς που έχει προγραμματίσει την Γενική της Συνέλευση το επόμενο διάστημα και όπως είχε ανακοινωθεί, χωρίζουν οι δρόμοι της με τον περυσινό προπονητή Γιώργο Αμασιάδη, χωρίς να είναι ακόμα τίποτα σίγουρο.

Ακόμα ο Αχιλλέας Καμαρών που τις επόμενες μέρες θα κάνει σχήμα και θα μοιράσει σε ρόλους τα νέα μέλη της διοίκησης που προέκυψε ύστερα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Αντίθετα κατοχυρωμένοι είναι στους πάγκους τους τα σωματεία: Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου), ΑΕ Καλαβρύτων (Κωστής Βλάχος), ΑΕ Αιγίου (Αντώνης Μπάλας), ενώ δεν έχει ακόμα ανανεωθεί η συνεργασία ανάμεσα σε Φοίνικα / Ζήρια και Νίκο Ψυχογιάννη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr