background img
banner
banner

Νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της η Μαρίτα Αγγελοπούλου

«ΕΣΒΗΣΕ» ΣΤΑ 43 ΤΗΣ -ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Σαν «βόμβα» συντάραξε την τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της γνωστής επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, το πρωί στο σπίτι της. Τα τελευταία 14 χρόνια, η γνωστή σε όλους, λόγω της κοινωνικότητας και της λάμψης της, Μαρίτα, μαζί με τον αδελφό της Γιώργο Αγγελόπουλο, διατηρούσαν το γνωστό παραλιακό κατάστημα «Ανώνυμο» στον Λόγγο.

Η 43χρονη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Φιλίππου στο Αίγιο από οικείους της που την αναζήτησαν αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου όταν και είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Η οικογένειά της επικοινώνησε με την αστυνομία όπου άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν, εισήλθαν στον χώρο της λίγο πριν τις 11.00 και την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της στον καναπέ. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα. Εκ πρώτης όψεως πάντως, δεν φαινόταν να έχει δεχθεί επίθεση, ενώ ο χώρος δεν παρουσιάζει σημάδια παραβίασης. Ωστόσο, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε σημειωθεί και βομβιστική επίθεση εναντίον της.

Με τον αγαπημένο της πατέρα Άγγελο Αγγελόπουλο

Ξύπνησε μνήμες

Η είδηση του θανάτου της ξύπνησε μνήμες από τον άδικο χαμό του πατέρα της Άγγελου Αγγελόπουλου πριν 11 χρόνια που ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.
Όλα είχαν συμβεί τα μεσάνυχτα της 3ης Φεβρουαρίου, όταν ο 59χρονος Αγγελος Αγγελόπουλος δολοφονήθηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Μελετοπούλων, στο Αίγιο. Τον είχε πυροβολήσει με μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα ένας 23χρονος.

Στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 24, 23 και 25 ετών (τρεις άνδρες και μια γυναίκα σύντροφος του 27χρονου). Ομολόγησαν το έγκλημα και υποστήριξαν πως έδρασαν υπό τις εντολές 46χρονου επιχειρηματία της Αιγιαλείας, πρώην συνέταιρο του θύματος, ο οποίος υποστήριζε πως είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα. Τον Απρίλιο του 2013, το Μεικτό Ορκωτό Πύργου καταδίκασε τους τρεις εκ των κατηγορουμένων (ανάμεσά τους και ο εντολέας) σε ισόβια κάθειρξη, τον τέταρτο σε 18 χρόνια φυλάκισης και αθώωσε την 25χρονη.

Ποια ήταν…

Όμορφη, ταλαντούχα, ανήσυχο πνεύμα, κατάφερνε να συνδυάζει ένα περιβάλλον συνεχών προκλήσεων με τη δημιουργικότητα, τη στρατηγική και την ανθρώπινη επαφή. Έντιμη στη δουλειά της, επικοινωνιακή, ευχάριστη στις συναναστροφές της με όλο τον κόσμο, αλλά και ευαίσθητη κυρίως με τα παιδιά και τα ζώα, τα οποία λάτρευε.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου γεννήθηκε στο Αίγιο. Ήταν κόρη του Άγγελου και της Παναγιώτας Αγγελοπούλου. Σπούδασε σε ΙΕΚ Αισθητικής, Δημόσια Σχολή Φωτογραφίας (Άκτο) και Δημόσιες σχέσεις Διαφήμιση Προβολή – Επικοινωνία. Οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες ξεκίνησαν, μαζί με τον αδελφό της Γιώργο, το 2000 στο πολυκατάστημα Τεχνολογίας Αιγίου, UP STORE.

Μαζί άνοιξαν το 2008 και το “Ανώνυμο” Καφέ Μπαρ Restaurant στην παραλία του Λόγγου. Για την ακρίβεια, συνέχισαν τη λειτουργία του από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό μαγαζί στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, που και φέτος είχε μπει δυναμικά στη διασκέδαση.

Στον τομέα των δημοσίων σχέσεων είχε εργαστεί στο Loca Beach Club, στο Διακοπτό, στο «Πολυτεχνείο», χώρο θεαμάτων Αιγίου, και σε τρία πολύ γνωστά κέντρα διασκέδασης της Πάτρας. Το Ideal, τα Αστέρια live και το Romeo. Το 2015 αποτέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, ενώ την περίοδο 2017 – 2018 παρουσίαζε την ιντερνετική εκπομπή με τίτλο «Η ανώνυμη εκπομπή της Μαρίτας».

Η ευαίσθητη πλευρά της και οι δεσμοί με την οικογένειά της

Αποτέλεσε μέλος του Φιλοζωικού συλλόγου της Πάτρας, αφιερώνοντας σε αυτά μεγάλο μέρος του χρόνου της. “Μαζί με την αγάπη μου, γιατί λατρεύω τα ζώα. Έχω ήδη 8 σκυλάκια στο σπίτι μου, ενώ έχω μεσολαβήσει ώστε να βρουν σπίτι, αρκετά ακόμη” είχε πει στο protionline.gr πριν τρία χρόνια. Η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε συμμετάσχει σε διάφορες δράσεις και για τον σύλλογο ΕΚΑΜΕ – ΑμΕΑ, για το “Χαμόγελο του παιδιού”, σε βοήθεια για την πρόληψη κακοποίησης παιδιού και βίας και γενικά, και σε άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Το “Ανώνυμο” ήταν η δεύτερη επιχειρηματική της δραστηριότητα, αφού το 2006 λειτούργησε για δύο χρόνια internet cafe το οποίο μετατράπηκε σε μπαρ και έπειτα σε live σκηνή με το όνομα Quinta, στην οποία η δημοφιλής Μαρίτα ξεδίπλωνε το ταλέντο της στο τραγούδι. Μιλώντας για τον πατέρα της, είχε πει: ΄΄ Ο πατέρας μου βρισκόταν στο πλευρό μου από τα πρώτα μου βήματα και εγώ ήμουν πάντα κάτω από την “ομπρέλα του”. Πάντα με βοηθούσε σε οτιδήποτε έκανα στη ζωή μου. Ο Άγγελος Αγγελόπουλος, πασίγνωστος καθηγητής και επιχειρηματίας, πολύ αγαπητός στον κόσμο, με ό,τι είχε ασχοληθεί τα είχε καταφέρει πολύ καλά χάρη στο δυναμισμό του, το επιχειρηματικό του πνεύμα και την ευφυΐα του. ‘‘Όταν μου λένε ότι του μοιάζω έχω πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη αφού είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνον΄΄.

Με τον αδελφό της Γιώργο

Η τελευταία ανάρτηση στο facebook

Η Μαρίτα έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία στον αδελφό της Γιώργο. ΄΄Οτιδήποτε κάνω έχει ως αντίκτυπο το “Ανώνυμο” και μαζί με τον αδελφό μου Γιώργο Αγγελόπουλο, που είναι και συνέταιρός μου, έχουμε δώσει και την ψυχή μας όλα αυτά τα χρόνια΄΄, είχε αναφέρει. Ενώ σε ανάρτησή της μόλις πριν από τρεις ημέρες στα σόσιαλ μίντια, με ιδιαίτερα χαριτωμένο τρόπο είχε επισημάνει:

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά…. Για σένα Γιώργο Αγγελόπουλε, η ερωτευμένη… πάντα μαζί σου, Μαρίτα Αγγελοπούλου».

Αυτή ήταν η τελευταία της ανάρτηση. Το όμορφο χαμόγελό της έσβησε πρόωρα. Το άδικο «φευγιό» της σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της και τους αμέτρητους φίλους της. Καλό ταξίδι Μαρίτα…

Η οικογένεια της «Π» εκφράζει στους οικείους της θερμά συλλυπητήρια.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr