background img
banner
banner

Βασίλης Μπούνας: «Έχω δεθεί με τα πάντα που αφορούν τον Παναιγιάλειο»

Την απόφασή του να επιστρέψει στον Παναιγιάλειο σχολιάζει με δηλώσεις του στο protionline.gr  ο Βασίλης Μπούνας. ‘‘Πάντα όταν έφευγα είχα στο μυαλό μου το ποτέ θα γυρίσω πίσω ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω δεθεί με την φανέλα τον κόσμο και την ομάδα με τα πάντα που αφορούν τον σύλλογο του Παναιγιαλείου.
Πάντα θέλω να είμαι παρών και να παίζω μέσα στο Δημοτικο Στάδιο ώστε να βάζω κι εγώ ένα λιθαράκι στην τεράστια ιστορία της ομάδας’’.

«Με κέντρισε το πλάνο που έχει τεθεί από την διοίκηση»

‘Μετά από ένα χρόνο απουσίας μου, έκανα ένα ραντεβού με την διοίκηση της ομάδας και μου κέντρισε το ενδιαφέρον το πλάνο που εχει θέσει. Ετσι μετά από πολύ σκέψη βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά σκέφτηκα τις προτάσεις που είχα και φυσικά με τιμούν ιδιαίτερα από όλες τις ομάδες.

Αλλά είμαι άνθρωπος του συναισθήματος και έτσι έπραξα. Γύρισα στην ομάδα που αγαπάω γύρισα στην φανέλα που θέλω να φοράω γύρισα στο σπίτι μου. Με έναν μόνο σκοπό την αναγέννηση ξανά και ξανά της ομάδας όποτε και όσο χρειαστεί.

Να με έχει ο Θεός καλά να μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο εκπληρώνοντας πολλούς στόχους, ομαδικούς και προσωπικούς. Ένας από αυτούς είναι να καταφέρω να είμαι πρώτος σκόρερ σε επίσημα ματς σε όλες τις κατηγορίες του Παναιγιαλείου και εύχομαι να το καταφέρω’’.

«Να τελειώσω την καριέρα μου με τους παλαιστές στο στήθος»

‘Ομαδικώς είναι να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και σίγουρα να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή την φανέλα με τους παλαιστές στο στήθος και σε αυτό το γήπεδο.
Τα μηνύματα που δέχομαι με γεμίζουν ευτυχία και ανυπομονησία να μπω στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου το συντομότερο δυνατό. Η αγάπη του κόσμου πραγματικά είναι τεράστια. Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας και του κόσμου προς το πρόσωπο μου.

Καλώ ολους τους φιλάθλους του Αιγίου να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και να πάμε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από αυτό το τέλμα που είχε φτάσει. Τους θελουμε όλους στο πλευρό μας’’.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr