background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με …άρωμα πρωταθλήματος το φιλικό Παναιγιάλειος – Διαγόρας

ΜΕ 16 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Μια δυνατή γεύση και άρωμα από το ερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, αναμένεται να βγάλει η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου, ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Διαγόρα.
Οι δυο ομάδες προερχόμενες από την Γ΄ Εθνική κατηγορία, έχουν δημιουργήσει τις απαραίτητες βάσεις εμπειρίας, διαθέτουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες, τους έχει απονεμηθεί από νωρίς ο τίτλος του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να περιμένουν, όχι όμως και η φιλική συνάντηση του Σαββάτου.

Το απόγευμα στις 6:00 ο Παναιγιάλειος στο Δημοτικό Στάδιο αισθάνεται την ανάγκη συμπαράστασης των φιλάθλων του, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την δυναμική της μελανόλευκης ομάδας, στο σημείο και ποσοστό που έχει φτάσει, ύστερα από 5 μέρες προπόνησης.

Το αποτέλεσμα λογικά είναι το τελευταίο που θα πρέπει να περιμένει κανείς και μάλιστα στο πρώτο φιλικό, αφού οι προπονητές Σχοινάς – Λουμπαρδέας θα πρέπει να προβάρουν στον αγωνιστικό χώρο πρόσωπα και πράγματα. Πάντα όμως ο κάθε φίλαθλος και ο κάθε ποδοσφαιριστής, θα αναχωρήσει πλήρως ικανοποιημένος, όταν η λήξη του αγώνα συνοδευτεί με τη δική του φιλική νίκη.

Ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Φίλιππος Σχοινάς

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου δεν μπορεί να υπολογίζει στον στρατευμένο Νίκο Βλάχο, αφού θα τον έχει στη διάθεσή του από την επόμενη εβδομάδα που παίρνει το απολυτήριό του.
Επίσης στον Θόδωρο Κοτσόκολο, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις θα του επιτρέψουν να ενωθεί με την ομάδα μετά τον 15αύγουστο.
Αντίθετα στην διάθεση του Φίλιππου Σχοινά θα βρίσκονται οι: Μιχ. Σπανός, Π. Λιάτος, Ν. Βλάχος, Χ. Αθανασόπουλος, Ν. Βίλλιος, Α. Δημόπουλος, Π. Παπαδόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Β. Μπελεζάκης, Βαγγ. Γκάτσης, Α. Σπανός, Α. Τσεκούρας, Α. Χούσα, Θ. Κοτσόκολος, Β. Μπούνας, Ν. Μαχαίρας, Κ. Αποστολής και Αγγ. Νικολάου.

Έτοιμα και τα εισιτήρια διαρκείας

Η είσοδος στο Στάδιο για το φιλικό παιχνίδι στοιχίζει 5 ευρώ. Για όσους έχουν την καλή διάθεση να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα του Παναιγιάλειου, θα υπάρχει και μπλοκ με εισιτήρια των 10 ευρώ. Παράλληλα η διοίκηση έχει ετοιμάσει τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία κοστίζουν 40 ευρώ και θα βρίσκονται στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των μελανόλευκων στο Στάδιο.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται επίσης η εγγραφή μελών, με τους φιλάθλους που θέλουν να αποτελέσουν μέλη του Παναιγιάλειου, να έχουν την δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν στην είσοδο του Σταδίου, με το γνωστό κόστος των 20 ευρώ ετησίως.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr