background img
banner
banner

Αίσιο τέλος για 23χρονη που αγνοείτο

ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ

Ερωτηματικά εγείρει η εξαφάνιση μιας 23χρονης κοπέλας την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο Αίγιο, η οποία ευτυχώς εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, βάζοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων αλλά και στις έρευνες της Αστυνομίας.

Η νεαρή, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γονιών της, παρουσίασε ξαφνικά συμπτώματα απώλειας συνείδησης αφού προηγουμένως είχε βγει με την παρέα της για ποτό…

Η εξαφάνιση της κοπέλας σήμανε συναγερμό τόσο στο περιβάλλον της που την αναζητούσε από το πρωί ως αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, όσο και στις τοπικές αρχές. Η Μαργαρίτα, όπως ονομάζεται, βρισκόταν με τη μητέρα της στο αυτοκίνητο στο κέντρο του Αιγίου.

Όταν η μητέρα της την άφησε για λίγα λεπτά μόνη κοντά στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ και επέστρεψε στο αυτοκίνητο, διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε εξαφανιστεί.

Ο λόγος που η απουσία της δημιούργησε μεγάλη ανησυχία ήταν γιατί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχε αλλάξει συμπεριφορά και έδειχνε τάσεις φυγής χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Μάλιστα, ο πατέρας της, κατήγγειλε ότι η κόρη του είχε καταναλώσει κακής ποιότητας ποτό ενώ χρειάστηκε να επισκεφθούν γιατρούς και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όσο η επιχείρηση για τον εντοπισμό της απέβαινε άκαρπη, η ανησυχία γινόταν ακόμη πιο έντονη ενώ οι κλήσεις των δικών της ανθρώπων άρχισαν να αυξάνονται και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικώς, η 23χρονη εντοπίστηκε από τη μητέρα της, ενώ βάδιζε μόνη της στη Ροδιά, εκεί όπου ο πατέρας της διατηρεί φυτώριο και μεταφέρθηκε στο σπίτι της ασφαλής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr