background img
banner
banner

Γρηγόρης Τσινούκας: Επιστροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον Αστέρα Τέμενης!

ΕΙΝΑΙ Η 3η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Ο Γρηγόρης Τσινούκας αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Αστέρα Τέμενης εν όψει της “παρθενικής” συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η! Πέρυσι το καλοκαίρι ο Αιγιώτης παίκτης πήρε τη μεγάλη απόφαση – για λογαριασμό της Ακράτας – να επιστρέψει στα παρκέ του μπάσκετ, 4,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στα 40 του χρόνια ο, ύψους 1.93 φόργουορντ/σέντερ ενίσχυσε την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, με την οποία είχε αγωνιστεί και στη Γ΄ Εθνική, φορώντας τη φανέλα της συνολικά για πέντε σεζόν από το 2006 έως το 2011. Δεν σταμάτησε ποτέ να γυμνάζεται όλα αυτά τα χρόνια και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όντας ο πρώτος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ της Ακράτας την περυσινή σεζόν.

O κόουτς Ξενούλης ήθελε έναν παίκτη που θα προσφέρει πόντους, ριμπάουντ αλλά και δύναμη μέσα στη ρακέτα και ο Γρηγόρης Τσινούκας (στη φωτό με τον Κώστα Ζεντέφη) είναι μία πολύ καλή επιλογή για αυτόν τον ρόλο.

Ο Αστέρας Τέμενης είναι η τρίτη ομάδα από την Αιγιάλεια στην οποία θα αγωνιστεί αφού εκτός από την Ακράτα έχει παίξει ακόμη σε Ήφαιστο/Αχιλλέα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr