background img
banner
banner

Θέαμα στην άμμο στο “Aigio Open Beach Volley Flash Sports”

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/8) με με επιτυχία το “Aigio Open Beach Volley Flash Sports” που πραγματοποιήθηκε στην Άκολη με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και αθλητριών.

Στον τελικό των ανδρών την 1η θέση κατέλαβαν οι Πετρόπουλος Λεωνίδας -Γεωργιόπουλος και την 2η θέση οι Μαρουλάς Θεόδωρος και Ηλιόπουλος Βασίλης. Την απονομή πραγματοποίησε η Γκέλη Κώνστα ιδιοκτήτρια του εστιατορίου yabanaki ενώ τα δώρα ήταν προσφορά των εστιατορίων της περιοχής Yabanaki και Μάτι

Ο τελικός των γυναικών είχε νικήτριες τις Λιάκου Βάσω – Χιώνη Γεωργία που νίκησαν τις Ορφανίδη Χρυσάνθη – Σαρρή Βασιλική. Την απονομή πραγματοποίησε ο Ηλιόπουλος Νίκος πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Πετοσφαίρισης Α.Ο. Αιγιαλέων. Τα δώρα ήταν προσφορά της Twelve Clothing και στου Studio Nails Βούλα Φωτοπούλου.

Στο Μικτό την 1η θέση κατέλαβαν οι Ρουμελιώτης Παναγιώτης – Λίλα Θεοδώρα – Τσαρκάτογλου Μίλτος και την 2η θέση οι Πετρόπουλος Λεωνίδας – Τρύφωνα Ελένη – Θεοδωρακόπουλος Κωνσταντίνος. Την απονομή πραγματοποίησε ο Κόκλας Κωνσταντίνος ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μάτι. Τα δώρα είναι προσφορά του εστιατορίου Αλάτι – Πιπέρι του Τάκη Ανδριόπουλου και της εταιρίας Twelve Clothing.

Οι φωτογραφίες είναι από το Flash events


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr