background img
banner
banner

Θύμιος Τεμπέλης: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εις το επανιδείν”

Ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν αυτό το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τέμενης ήταν ο Θύμιος Τεμπέλης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Ήταν φθινόπωρο του 2018 όταν, μετά την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, δέχτηκα την πρόταση του Αστέρα Τέμενης που τότε αγωνιζόταν στην Γ1 ΕΣΚΑ-Η. Πήρα τότε μια απόφαση που είχε σκοπό να βοηθήσω από την πλευρά μου ώστε να πάμε την ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ένας στόχος που εξ αρχής πίστεψα μαζί με τους ανθρώπους του Αστέρα, για να φθάσουμε στο καλοκαίρι του 2022 όπου η ομάδα με διαδοχικές πετυχημένες χρονιές και ανόδους πανηγύρισε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην Α2 και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Έπειτα από 4 χρόνια λοιπόν, έκλεισε ένας κύκλος κι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσω αγωνιστικά από την ομάδα του Αστέρα, νιώθοντας γεμάτος από τα όσα καταφέραμε και βιώσαμε. Ένας όμορφος κύκλος που δεν κλείνει με αντίο, αλλά με εις το επανιδείν! Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Χρηστιδη και τον Κώστα Ζεντέφη”, αλλά και σε όλους όσους συνεργαστήκαμε, συμπαίκτες και προπονητές για τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε και τους στόχους που πετύχαμε…”.

“Θύμιο σε ευχαριστώ για όλα , ήταν μεγάλη μου χαρά που συνεργαστήκαμε και που συνέβαλλες σε αυτή τη φοβερή χρονιά, γιατί πέρα από τις μπασκετικές σου ικανότητες είσαι και ένας εξαίρετος χαρακτήρας!!! Καλή συνέχεια και όπως πολύ σωστά έγραψες δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!!!”, ήταν το σχόλιο του πρπονητή του Αστέρα, Άρη Ξενούλη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr