background img
banner
banner

Ο διάσημος χορευτής Errik Nour γνώρισε τις ομορφιές της Αιγιάλειας | ΦΩΤΟ

Έπειτα από  μια πετυχημένη σεζόν στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με Καρυοθραύστη και Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη ο πετυχημένος χορογράφος και χορευτής Errik Nour (Ερρικ Νούρ), χαλάρωσε στην πόλη του Αιγίου κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό με σπουδαίες συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, το νέο αστέρι του κλασσικού χορού ήρθε στην Πάτρα , κερδίζοντας όπως πάντα τις εντυπώσεις αλλά και το κοινό που έδινε το παρόν σε κάθε του παράσταση με αποτέλεσμα και οι δυο παραγωγές να είναι sold out.

Πριν όμως χαλαρώσει από τον έντονο ρυθμό της προετοιμασίας του χορού και μακριά από τα φλας και τις κάμερες, επέλεξε την πόλη του Αιγίου για να φορτώσει τις μπαταρίες του. Άλλωστε όπως μάθαμε ο χειμώνας που έρχεται είναι πολύ απαιτητικός.

Ο Errik Nour από μικρός έχει αφοσιωθεί στην τέχνη του κλασσικού χορού και θέλει πάντα να μιλάει μέσα από την δουλειά του.  Γι αυτό και νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που λίγο καιρό πριν από τις διακοπές έκανε την πρώτη του δουλειά ως χορογράφος στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ταξιδεύοντας το κοινό με μια παράσταση που είχε άρωμα … Ελλάδας.

Το «Ελλήνων θάλασσα – Ταξίδι στον κόσμο με βάρκα την Ελλάδα» που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του διεθνούς Φεστιβάλ τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, αγαπήθηκε από το κοινό κάθε ηλικίας και ήταν πολύ συγκινημένος με τις έντονες ενδείξεις θαυμασμού που εισέπραξε.

Στόχος του είναι τόσο αυτή η παραγωγή όπως και άλλες δουλειές- που έχει στο μυαλό του και θα υλοποιηθούν την επόμενη σεζόν- να μπορούσαν να ταξιδέψουν ανά την Ελλάδα προκειμένου τα παιδιά να μαθαίνουν μέσα από την μουσική και το μπαλέτο κάποια κομμάτια της ιστορίας και της κουλτούρας μας ως Έλληνες. Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος « Ο κλασσικός χώρος έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τα «μεγάλα]» παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας». Βέβαια μαγεμένος από το Αίγιο θα ήθελε πολύ να δημιουργήσει στο καλοκαιρινό θέατρο Γιώργος Παππάς μια παραγωγή με παιδιά της πόλης που ακολουθούν τα βήματα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protionline.gr από Σεπτέμβρη μια καινούργια σεζόν ξεκινάει και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό πάνω στο σανίδι μεταφέροντας το κοινό σε ένα κόσμο μαγικό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr