background img
banner
banner

Ο Κώστας Θεοφανόπουλος επιστρέφει και πάλι στην Θύελλα Αιγίου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα και έμαθε πολλά από τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου πριν κάνει τα μεγάλα βήματα για τις μεγαλύτερες κατηγορίες ο Κώστας Θεοφανόπουλος. Ο έμπειρος 30χρονος μέσος με τα πολλά του προσόντα ανέβηκε τα σκαλοπάτια των κατηγοριών και έφτασε να παίζει με τον Παναιγιάλειο στην Β΄ Εθνική.

Βρήκε μεγάλη στήριξη από την οικογένειά του, τον φίλαθλο κόσμο που τον αγάπησε από το πρώτο του παιχνίδι.
Με όλο και αυξημένες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Θεοφανόπουλος άρχισε να απομακρύνεται από τις προπονήσεις, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο συμμετοχής του στα επίσημα παιχνίδια.

Αγάπησε πολύ το ποδόσφαιρο, τον κέρδισε όμως η πολύωρη επαγγελματική του απασχόληση.

Θεοφανόπουλος: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Γυρίζω με χαρά πάλι στην Θύελλα Αιγίου»

Πλούσια η ποδοσφαιρική δράση του Θεοφανοπουλου, ο οποίος από την ακαδημία Βασιλείου πήγε στην Θύελλα Αιγίου και στη συνέχεια: Δ’ ΕΘΝΙΚΗ Αχιλλέας Καμαρών, Παναιγιαλειος Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Παναιγιαλειος Β’ ΕΘΝΙΚΗ, Παναιγιαλειος Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, Εθνικός Σαγέικων, Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΟ Γλυφαδας, Φωκικος, Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΟ Ακρατας, Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Αστέρας Τεμενης, Δόξα Ελαιώνα, Αχιλλέας Καμαρών.

Για την επιστροφή του στην Θύελλα Αιγίου, ο πρώην μελανόλευκος τονίζει: «Κύκλους κάνει η ζωή. Πολλές είναι οι φορές που επιστρέφεις στις βάσεις σου και από κει που ξεκίνησες. Μόνο όμορφες αναμνήσεις έχω από την Θύελλα και ευχαριστώ τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου, που εξακολουθεί να με εμπιστεύεται. Το εκτιμώ και θα προσπαθήσω να τον ανταμείψω.»

Για το παρελθόν του στα μεγάλα πρωταθλήματα ο Κώστας Θεοφανόπουλος θυμάται: «Πραγματικά έζησα μεγάλες στιγμές και κυρίως με τον Παναιγιάλειο. Ήταν ένα από τα όνειρά μου όταν ήμουν μικρός, να παίξω στην μεγάλη ομάδα της πόλης μας. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους όσους με βοήθησαν, με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα.
Δεν θα κρύψω ότι ακόμα βλέπω στα όνειρά μου να αγωνίζομαι με την μελανόλευκη, να σκοράρω, να ριγώ με το χειροκρότημα της κερκίδας. Έτσι είναι όμως. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.»

Για την φυσική του κατάσταση και την ετοιμότητά του, ο έμπειρος μέσος απάντησε: «Για τις αγωνιστικές απαιτήσεις της Β΄ κατηγορίας αισθάνομαι καθ’ όλα έτοιμος. Άλλωστε αυτό το έχω αποδείξει με άλλες ομάδας που υπηρέτησα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την περυσινή σεζόν με τον Αχιλλέα Καμαρών. Θα υποσχόμουν πολλά περισσότερα και σε μεγαλύτερες κατηγορίας, αν ακολουθούσα πιστά ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα όπως παλαιότερα, που μάλιστα συνέχιζα και με ατομικό.»

Για τον στόχο που θέτει στην φετινή σεζόν, ο παίκτης της Θύελλας είπε: «Θα ξεκινήσω σαν γεννημένος νικητής, να πασχίζω για το «τρίποντο» της ομάδας μου. Πάντα έβλεπα το ποδόσφαιρο σαν γιορτή και ποτέ σαν πηγή οικονομικών απολαβών. Έχω μάθε να σέβομαι κάθε αντίπαλο, να παίζω δυνατά αλλά πάντα καθαρά. Φυσικά δεν θα προβάλλω κάποια άλλη άποψη για τον φετινό στόχο της Θύελλας, που είναι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει πολύ ποιοτικό υλικό, χαίρομαι που θα έχω αυτούς τους συμπαίκτες και θα έχουμε την κάθε αγωνιστική για γιορτή.»

Ποιους ευχαριστεί

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και συμπαίκτες που είχα κατά καιρούς και με το γραπτό λόγο επί τη ευκαιρία. Την εφημερίδα Πρώτη της Αιγιάλειας που ήταν πάντα σε όλα τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιζόμουν. Τον Αχιλλέα Καμαρών που είχαμε την τελευταία συνεργασία και τώρα το ΔΣ της Θύελλας, τους χορηγούς που βοηθούν την ομάδα, για να εξακολουθούμε στην περιοχή μας να παρουσιάζουμε κάτι όμορφο και ποιοτικό.»

Η ανακοίνωση της Θύελλας

‘‘Η Θύελλα Αιγίου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια της ένα δικό της παιδί, τον ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοφανοπουλο. .Ο Κώστας θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής’’.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr