background img
banner
banner

Παραμένουν χωρίς προπονητή ΑΕ Αιγίου και Αχιλλέας Καμαρών

ΠΟΤΕ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι προπονητές των σωματείων της περιοχής μας που αγωνίζονται στην Β΄ κατηγορία έχουν ορίσει την ημερομηνία της πρώτης προπόνησης στις ομάδες τους. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τα δυο σωματεία που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει προπονητή.

Οι διοικήσεις της ΑΕ Αιγίου και του Αχιλλέα Καμαρών, αναμένεται να καταλήξουν σε συνεργασία με τεχνική ηγεσία τις επόμενες μέρες, ενώ παράλληλα πήραν την πρωτοβουλία να δώσουν από την πλευρά τους την πιθανότερη ημερομηνία εκκίνησης στις προετοιμασίες τους.

ΑΕ Αιγίου

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου η ΑΕ Αιγίου είναι η ομάδα που μετά την Θύελλα θα μπει στο γήπεδο για την προετοιμασία της. Μέχρι τότε θα έχει αποφασιστεί ο προπονητής που θα καλύψει το κενό της τεχνικής ηγεσίας, με την διοίκηση να ανακοινώνει την νέα πρόσληψη από στιγμή σε στιγμή.

ΑΕ Καλαβρύτων

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου έχει οριστεί η πρώτη συνάντηση – προπόνηση της ΑΕ Καλαβρύτων. Αν και ο προπονητής Κωστής Βλάχος ήθελε την προετοιμασία να ξεκινά νωρίτερα, αυτό δεν του το επέτρεψαν τα έργα με την εγκατάσταση του ταρτάν που γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο, καθώς επίσης και η εγκατάσταση πλαστικού χλοοτάπητα νέας γενιάς στο γήπεδο Σκεπαστού.

Αστέρας Τέμενης

Με τον περυσινό βασικό κορμό να παραμένει σχεδόν αυτούσιος στο σωματείο της Τέμενης, ο προπονητής Αντώνης Μπάλας υπολογίζει παράλληλα τα νέα αποκτήματα καθώς και τους νεαρούς παίκτες που θα προωθηθούν από την ακαδημία. Η προετοιμασία του Αστέρα θα αρχίσει την Δευτέρα 22 Αυγούστου στο γήπεδο της Τέμενης.

Αχιλλέας Καμαρών

Σε κατάσταση ανάγκης βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα των Καμαρών. Η καθυστερημένη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, άφησε να χαθεί πολύτιμος χρόνος στον οποίο άνοιξε «τρύπα» στο ρόστερ. Κάποιοι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν συνεργασία με άλλες ομάδες, με αποτέλεσμα να γίνεται επιτακτική η ανάγκη για την κάλυψη απερχόμενων παικτών και κενών θέσεων στο ρόστερ.  Το νέο ΔΣ όφειλε να ακολουθήσει το «πρωτόκολλο» και πριν κάνει την επόμενη κίνηση στο θέμα του προπονητή, μίλησε με τον περυσινό κόουτς Μιχάλη Τρίψα. Δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα, με τις δυο πλευρές να χωρίζουν φιλικά και τον Αχιλλέα Καμαρών να αναζητεί τη νέα τεχνική του ηγεσία. Σύμφωνα με την διοίκηση του Αχιλλέα, η πιθανότερη έναρξη στην προετοιμασία είναι η Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Φοίνικας / Ζήρια

Την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου (29/08) θα …ζωντανέψει από ποδοσφαιριστές και το γήπεδο Ζήριας. Ο προπονητής Νίκος Ψυχογιάννης παραμένει για μια ακόμα ποδοσφαιρική σεζόν στον Φοίνικα / Ζήρια. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απώλεια από το περυσινό ρόστερ και το οριστικό πρόγραμμα της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί αφού πρώτα γίνει γνωστό, πότε θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος των παικτών, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Πάντως ο Νίκος Ψυχογιάννης είναι αποφασισμένος για μια ακόμα σεζόν να δουλέψει και πρωινή προετοιμασία στους ποδοσφαιριστές που δεν διαθέτουν απογευματινό χρόνο προπόνησης.

Φλόγα Ροδιάς

Στις αρχές Σεπτεμβρίου σκέφτεται την έναρξη προετοιμασίας στην Φλόγα ο νέος προπονητής Άρης Πατσόπουλος. Το ευχάριστο για διοίκηση και τεχνική ηγεσία στην ομάδα της Ροδιάς είναι ότι μέχρι τώρα, αν και η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με αρκετή καθυστέρηση, κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει την συνεργασία με την Φλόγα.
Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα θετικό για τον Άρη Πατσόπουλο, ο οποίος στο μεταξύ φροντίζει να προσθέσει νέο «αίμα» στην ομάδα της Ροδιάς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr