background img
banner
banner

Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης της Κουλούρας

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΙΝΟΣ

Η επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος φαίνεται πως δρομολογείται με ταχείς ρυθμούς τώρα από τη ΔΕΥΑΑ κι αφορά παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης στην κοινότητα Κουλούρας, οι οποίες σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση ή και την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου. Ήδη έχει προχωρήσει η διαδικασία και σύμφωνα με εκτιμήσεις το έργο θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης ενέκρινε τη διαδικασία ανάθεσης της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία εκτέλεσης υδραυλικών και χωματουργικών εργασιών για την βελτιστοποίηση του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Κουλούρας της Δ.Ε. Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας» με προϋπολογισμό 37.200 ευρώ

Όπως εξήγησε στο protionline.gr ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, αντιδήμαρχος Γιώργος Ντίνος, ΄΄η υπηρεσία περιλαμβάνει την εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για την αντικατάσταση και βελτιστοποίηση του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Κουλούρας, η οποία κρίνεται απαραίτητη, λόγω παλαιότητας του δικτύου, που επιβάλει την αναβάθμιση του δικτύου της περιοχής και την βελτίωση της υπηρεσίας ύδρευσης στους Καταναλωτές της ΔΕΥΑΑ καθώς αυτό δεν ανταποκρίνεται πλέον στις προδιαγραφές της Επιχείρησης. Η δαπάνη θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑ.Α. έτους 2022΄΄.

Αναφορικά με τα προγραμματισμένα έργα, ο κ. Ντίνος είπε πως θα γίνουν παρεμβάσεις όπου υπάρχει πρόβλημα, με τομές στους κεντρικούς δρόμους της κοινότητας, τονίζοντας πως είναι ένα έργο που πρέπει να εκτελεστεί καθώς θα βελτιώσει την ποιότητα του νερού και θα αποφευχθούν οι βλάβες που είναι συνεχείς.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως η διαδικασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, υπάρχει ανάδοχος και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει εγκατασταθεί.

Αναφορικά με το εάν θα γίνει πλήρης αντικατάσταση στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ είπε πως θα εκτελεστεί αυτή η εργολαβία κι αν καταστεί ανάγκη, η ΔΕΥΑΑ θα προχωρήσει και σε επόμενη ώστε να εκσυγχρονιστεί πλήρως το «ταλαιπωρημένο» δίκτυο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr