background img
banner
banner

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το έτος 2022

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΑΣ

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ έκανε γνωστό ότι στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (Δ.Σ.Ε.) https://www.internationaloliveoil.org/contracts-grants-vacancies/grants/ έχουν αναρτηθεί οι πληροφορίες και τα απαραίτητα έντυπα για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το έτος 2022 για την επιχορήγηση προγραμμάτων προώθησης ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς στις χώρες μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (Δ.Σ.Ε.).
Το ύψος της επιχορήγησης μπορεί να φτάσει και τις 50.000 ευρώ.

Ο στόχος των επιχορηγήσεων είναι, μεταξύ άλλων, η δημιουργία μιας κουλτούρας αγοράς στα μέλη χώρες που επιθυμούν να δώσουν έμφαση στην ποιότητα των τοπικών προϊόντων και να ενθαρρύνουν την συνεργασία μεταξύ όλων των χωρών μελών του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας. Οι προτεινόμενες δράσεις και οι εκδηλώσεις πρέπει να έχουν ξεκάθαρη προωθητική αξία, σύμφωνα με τους στόχους που καθορίζονται από την Διεθνή Συμφωνία για το ελαιόλαδο και τις επιτραπέζιες ελιές του 2015.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι η 2α Σεπτεμβρίου 2022. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν τις πληροφορίες στην ανωτέρω ιστοσελίδα. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι ελαιοπαραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής τηλ 2613 613711.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr