background img
banner
banner

Στον δρόμο της επιστροφής για την Β΄ κατηγορία | ΦΩΤΟ

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΑΒΥΘΟΣ

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Αβύθου, μίλησε στο “protionline.gr” ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Κουνάβης:  «Με την πλειοψηφία του περσινού κορμού να έχει ανανεώσει στον μεγαλύτερο βαθμό συνεχίζουμε το στήσιμο της ομάδας με σκοπό τον πρωταθλητισμό στην κατηγορία και την γρήγορη επιστροφή μας στην Β’ Κατηγορία.  

Συνέχεια στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με ακόμη τέσσερα παιδιά που αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την στήριξη στο πλάνο και στα πρόσωπα. Πρόκειται για τους: Αυλωνίτη Παναγιώτη, Γιάννη Μπακιρτζογλου, Ανδρέα Μπιρμπίλη και Δημήτρη Παπαδιονυσιου.»  

Παναγιώτης Αυλωνίτης – Γιάννης Μπακιρτζόγλου

Ανδρέας Μπιρμπίλης – Δημήτρης Παπαδιονυσίου

Δυο μεταγραφές και σε εξέλιξη τα έργα στο γήπεδο 

Για τις δυο πολύτιμες μεταγραφές της Αβύθου ο Ηλίας Κουνάβης πρόσθεσε:  «Θέλοντας να δυναμώσουμε και άλλο την ομάδα μας διατηρώντας ταυτόχρονα και την ποδοσφαιρική μας φιλοσοφία προσθέσαμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές: Παναγιώτη Μητρόπουλο (Από Αχιλλέα Καμαρών), Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο (Από Πανεβροστηνιακο), με σκοπό να φτιάξουμε μια δυνατή παρέα – ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή μας Αλέξη Σπυρόπουλο κοιτάμε τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση μας στις θέσεις που έχουμε ανάγκη. Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του γηπέδου προχωράνε γεμίζοντας μας αισιοδοξία για την εκπλήρωση των στόχων μας». 

Παναγιώτης Μητροπουλος – Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr