background img
banner
banner

Συμφώνησε με Γκανατσούλα και Μακρυγιαννάκη η Θύελλα Αιγίου

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της Θύελλας Αιγίου, ακούνε στα ονόματα Γιώργος Γκανατσούλας και Φιλήμων Μακρυγιαννάκης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας Γκανατσούλας υπηρετούσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο τον Αχιλλέα Καμαρών.

Ο Φ. Μακρυγιαννάκης ανήκε στον Αστέρα. Η διοίκηση του σωματείου της Τέμενης υπολόγιζε την ανανέωση συνεργασίας τους, στο τέλος χάλασε η παράταση παραμονής του στον Αστέρα και μεταγράφηκε στην Θύελλα Αιγίου. Μια ομάδα που και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί, γνωρίζοντας έτσι πρόσωπα και πράγματα. Από την ακαδημία προστέθηκαν οι γεννημένοι το 2007: Χρήστος Τσάκαλος και Ιγνάσιο Τσέλα. Μια επιβράβευση για την φετινή τους φιλότιμη προσπάθεια, να ακολουθήσουν την προετοιμασία της μεγάλης ομάδας.

Πρώτη η Θύελλα στην προετοιμασία

Από τις επτά ομάδες της περιοχής μας που θα αγωνίζονται στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, στον …χορό της προετοιμασίας μπαίνει πρώτη η Θύελλα Αιγίου.
Κάτι συνηθισμένο για τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου, που πριν από κάθε πρωτάθλημα θέλει αρκετό χρόνο διαθέσιμο για την προετοιμασία, να τσεκάρει …αυστηρά τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, να δοκιμάσει σχήματα, συνεργασίες και γενικά την ομαδική λειτουργία της ομάδας του.

Ποιους περιμένει σήμερα στο γήπεδο Πλαστήρα ο Κ. Αθανασίου

Μεγάλο και με πολλές υποσχέσεις το έμψυχο υλικό της Θύελλας Αιγίου, το οποίο αποτελείται από τους εξής 30 ποδοσφαιριστές: Γιάννη Τιμοθέου, Κώστα Αθανασίου, Μάνο Ντόι, Σταμάτη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μητρόπουλο, Άγγελο Κάσα, Φάνη Μουρτίκα, Κώστα Θεοφανόπουλο, Δημήτρη Καραΐνδρο, Δημήτρη Κουρτάκη, Σωτήρη Τζουρά, Νίκο Μαρδά, Μίλτο Ράμμο, Σωτήρη Ραυτόπουλο, Βασίλη Θεοφανόπουλο, Κώστα Αρβανίτη, Αντέριο Ραπάι, Μάριο Γκιώνη, Νίκο Διαμαντόπουλο, Βελισσάριο Νικολακόπουλο, Αχιλλέα Μυλωνά, Νίκο Νικολακόπουλο, Παντελή Διαμαντόπουλο, Τάσο Σωτηρόπουλο, Αιμιλιάνο Λάμκα, Γιώργο Καραΐνδρο, Φώτη Φερτάκη, Γιώργο Γκανατσούλα, Φιλήμωνα Μακρυγιαννάκη και φυσικά τα δυο παιδιά που προστέθηκαν πρόσφατα από την Ακαδημία.

Κυριάκος Αθανασίου: «Ξεκινάμε με μεγάλο ρόστερ  και μεγάλα όνειρα»

Σε δηλώσεις του στο protionline.gr για την προετοιμασία και την ομάδα του, ο προπονητής της Θύελλας είπε: «Ξεκινάμε με όνειρα να επιστρέψουμε πάλι άμεσα στην πρώτη κατηγορία γιατί εκεί θεωρούμε ότι ανήκουμε. Από την Δευτέρα το απόγευμα στις 7:00 θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά τις προπονήσεις και πιστεύω ότι οι προσδοκίες όλων θα επιτευχθούν.
Το ρόστερ μεγάλωσε διότι αυτή η χρονιά είναι δύσκολη για κάποια παιδιά (συγκεκριμένα έχουμε οκτώ με εννέα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες) και επειδή θέλουμε πάρα πολύ να περάσουν στα πανεπιστήμια τους, θα πρέπει να τους βοηθήσουμε ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και της ομάδας και των παιδιών. Να παίξουν κάποια παιχνίδια ώστε να μπορούν να είναι ήρεμοι, για να εκπληρωθούν έτσι και οι δυο στόχοι που έχουν τεθεί.
Εύχομαι να έχουν υγεία -διάθεση και ηρεμία γιατί έρχεται μια δυσκολη χρονιά».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr