background img
banner
banner

Την υποστήριξη του κόσμου ζητά ο Παναιγιάλειος

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (18:00) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πρώτο και ιδιαίτερα δυνατό το φιλικό του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Παναιγιάλειος θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και σίγουρα θα θυμηθεί μαζί με τους φιλάθλους της περιοχής μας, τις περυσινές τους μάχες που είχαν δώσει για την παραμονή στην κατηγορία.

Στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία πλέον και τα δυο σωματεία, τόσο σαν όνομα, όσο και σαν δυναμική, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πρώτα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Μια φιλική συνάντηση που αν και βρίσκει τις ομάδες με λίγη προετοιμασία στα πόδια τους, εν τούτοις δεν παύει να αποτελεί μαγνήτη για τους φιλάθλους της Αιγιάλειας, αλλά και των Βραχνεΐκων.

Την συμπαράσταση των φιλάθλων περιμένουν ΔΣ, προπονητής και παίκτες

Από την πλευρά της η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου, κάνει παράκληση στον κόσμο να στηρίξει τον Αιγιώτικο Σύλλογο ψυχολογικά και οικονομικά.
Η είσοδος στο Στάδιο για το φιλικό με τον Διαγόρα θα έχει κόστος 5 ευρώ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους φιλάθλους που επιθυμούν να διαθέσουν 10 ευρώ, αφού θα υπάρχει και μπλοκ με το συγκεκριμένο κόστος.

Φίλιππος Σχοινάς: «Μια πάσα μπορεί να είναι ένα πρωτάθλημα»

Ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς, δεν συγχωρεί εύκολα λάθη, ζητάει ταχύτητα και ακρίβεια από τους μελανόλευκους, που φροντίζουν από την πλευρά τους να κινούνται με ακρίβεια και να ικανοποιούν τον έμπειρο κόουτς.
Για να δώσει έμφαση σε πιθανό λάθος στη μεταβίβαση, ο προπονητής του Παναιγιάλειου είπε στην χθεσινή προπόνηση της Τετάρτης τόνισε: «Μια πάσα μπορεί να είναι ένα πρωτάθλημα» και δεν έχει άδικο.

Σε καλή κατάσταση δείχνει η ομάδα

Ετσι κάθε μέρα και καλύτερη είναι η εικόνα που βγάζει στην προπόνηση ο Παναιγιάλειος, γεγονός που ικανοποιεί τον Φίλιππο Σχοινά, που ζητάει όμως πάντα περισσότερα.
Το φιλικό με τον Διαγόρα θα είναι δύσκολο με πολλές απαιτήσεις για τους μελανόλευκους, που από την πλευρά τους θέλουν ένα καλό ξεκίνημα για να ανεβάσουν πιο ψηλά την ψυχολογία τους, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στην ομάδα.

Επιστρέφει σαν έφορος υλικού ο Μανωλόπουλος

Πρόσφατα είχε συνεργαστεί με τον Παναιγιάλειο ο Βασίλης Μανωλόπουλος, ο οποίος κλήθηκε και πάλι σαν έφορος υλικού. Η προετοιμασία επιβαρύνει τις υποχρεώσεις του, αφού είναι σε καθημερινή βάση και μεγάλος ο εξοπλισμός που χρειάζεται στις προπονήσεις ο Φίλιππος Σχοινάς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr