background img
banner
banner

«Έκρηξη» συναισθημάτων στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη | ΦΩΤΟ

ΤΗΝ… ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟ «Γ. ΠΑΠΠΑΣ»

Μία βραδιά με διαρκή εναλλαγή συναισθημάτων, άλλοτε με τη γλυκιά μελαγχολία των μουσικών κι άλλοτε με περίσσιο κέφι και ρυθμό, επεφύλασσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στους πολυάριθμους θαυμαστές της, που κατέκλυσαν την Τρίτη 9 Αυγούστου, το υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς» στο Αίγιο. Κύρια χαρακτηριστικά της, η φωνητική της δεινότητα που καθήλωσε αλλά και το μπρίο και η διαρκής κίνησή της που παρέσυραν τους πάντες με τη ζωντάνια και τον ρυθμό της…

Κι ήταν τόσο «κοντά» στον κόσμο η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που λίγο πριν το τέλος της συναυλίας έγινε «ένα» με το κοινό της όταν περπάτησε στους διαδρόμους του χώρου, ανέβηκε τα σκαλοπάτια και συνομίλησε μέσα από τα «Δεύτερα κλειδιά». Κι ήταν αυτό που μάλλον είχε ανάγκη ο κόσμος μετά τα περιοριστικά μέτρα και τους εγκλεισμούς. Ντυμένη στα λευκά, παρέσυρε τους πάντες να αγαπήσουν, να νιώσουν, να συγκινηθούν, να χαμογελάσουν, να χορέψουν και να ελπίσουν… Ήταν μία έκρηξη συναισθημάτων από σκηνής, με τους φανς να δημιουργούν μία όμορφη ατμόσφαιρα ακριβώς από κάτω. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η καλλιτέχνης συνομίλησε μαζί τους, ενώ παίρνοντας στα χέρια της τα κινητά τους τηλέφωνα βιντεοσκοπούσε τον εαυτό της ενώ με… υπερβολική άνεση τραγουδούσε και χόρευε!

Το πρώτο live στο Instagram έγινε από το Αίγιο

Άλλωστε, λίγες ώρες μετά και μέσω των social media, έδωσε το… στίγμα της για το Αίγιο, γράφοντας: «Φίλοι μου, έκανα το πρώτο μου live στο Instagram και ήταν on stage! Φόρτε στο Αίγιο, φόρτε στο φετινό καλοκαίρι! Ανταποδίδω αγάπη, σας ευχαριστώ και συνεχίζουμε δυναμικά!». Επιπλέον, για ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε ότι πάντα είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί κάθε φορά διαφέρει, κάθε φορά είναι αυτό που νιώθει. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Μαζί της ήταν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης – κιθάρες, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα, πιάνο. Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουταλάς. Σχεδιασμός – Χειρισμός φώτων: Γιώργος Τσάβαλος.
Η συναυλία εντάχθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr