background img
banner
banner

Ένας «άθλος» έγινε πραγματικότητα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ “Ο ΔΕΣΜΟΣ”

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Κυριακή ο Σύλλογος Εθελοντών Ανατολικής Αιγιάλειας «Ο Δεσμός». Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε αιμοδοσία στα τέλη Αυγούστου και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το Δ.Σ. του «Δεσμού», αναφέρει: «Η τελευταία αιμοδοσία του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκε γεμίζοντάς μας χαρά και ευγνωμοσύνη…
Η προσέλευση των αιμοδοτών ήταν μεγάλη, παρόλο που πρώτη φορά ο «Δεσμός» διεξήγαγε αιμοδοσία κοντά στα τέλη Αυγούστου… Σας ευχαριστούμε όλους που αφήσατε για λίγο την παραλία, τις διακοπές σας, τις δουλειές σας και αφιερώσατε χρόνο για να δώσετε ζωή, να σώσετε 3 συνανθρώπους μας!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε: Το σωματείο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΦΕΝΤΑΡΙΟΣ, τον πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελοκήπων και τον πρόεδρό τους Φίλη Παναγιώτη, την Ρομπόλη Σοφία, διερμηνέα νοηματικής γλώσσας στο κανάλι ALPHA, τον Μελίστα Θωμά, την Γιοβά Αλκυόνη, το προσωπικό του ΚΥ Ακράτας για τη βοήθεια και τέλος τις νοσηλεύτριες και ιδιαίτερα τη γιατρό του ΓΝΠ “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” που έκαναν αυτόν τον άθλο πραγματικότητα…».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr