background img
banner
banner

Έτσι θα αλλάξει «πρόσωπο» το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ 600.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σημαντικές παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα. Ήδη, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου ενέκρινε τη μελέτη, τον προϋπολογισμό, τον τρόπο εκτέλεσης αλλά και τους όρους διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού ανάθεσης του έργου εκσυγχρονισμού, που θα αλλάξουν «πρόσωπο» στις εγκαταστάσεις.

Τη σχετική τεχνική μελέτη έχει συντάξει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, εκτιμώμενης αξίας 600.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, ΣΑΕΠ 001 με το ποσό των 400.000 € και από Δημοτικούς Πόρους 2023 με το ποσό των 200.000€, και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου. Το έργο προϋπολογισμού 483.870,97€, με απαιτούμενη πίστωση προς έγκριση 600.000,00€ (λόγω Φ.Π.Α. 24% 116.129,03€), θα εκτελεστεί με ανοιχτό διαγωνισμό μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.),

Δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου

Με έργο αυτό, ο δήμος Αιγιαλείας θέλει να εκσυγχρονίσει τις αθλητικές υποδομές του Δημοτικού Σταδίου Δ.Κ. Αιγίου. Στόχος είναι να αξιοποιηθεί ο χώρος κάτω από την δυτική κερκίδα καθώς και ο συνεχόμενος αίθριος χώρος από την δυτική κερκίδα έως τον μαντρότοιχο του σταδίου, με τη κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου και στίβου με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) αποτελούμενου από τρεις διαδρόμους μήκους άνω των 80,00 μέτρων με ένα σκάμμα αλμάτων, ώστε να δημιουργηθεί ένα μικρό κλειστό γυμναστήριο για χρήση από τους αθλητές των συλλόγων του Δήμου.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 240 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr