background img
banner
banner

Αγώνες μπάσκετ 3Χ3 στον Ελαιώνα

ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 12, 13 ΚΑΙ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μια σκέψη του Γιάννη Θεοδωρόπουλου, υλοποιήθηκε αμέσως αφού βρήκε αμέσως υποστηρικτές τον Μάκη Λελούδα και τον Δημήτρη Μπομποτσιάρη. Το προϊόν ήταν οι αγώνες μπάσκετ 3Χ3 που …πουλάει και αμέσως ξεκίνησαν οι εγγραφές για την πρεμιέρα που ορίστηκε για τις 12 Αυγούστου. Με την βοήθεια του προέδρου της κοινότητας Ελαιώνα Βασίλη Τζαβάρα, οι διοργανωτές ρίχτηκαν σε δουλειά. Καθάρισαν το γήπεδο, έβαψαν μπασκέτες και αγωνιστικό χώρο, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αφετηρία του τουρνουά.

Για το τουρνουά που αναμένεται με χαρά και αγωνία από διοργανωτές, κατοίκους και αγωνιζόμενους, μιλήσαμε με τον Μάκη Λελούδα, που μαζί με τους Μπομποτσιάρη και Θεοδωρόπουλο έχουν επιφορτιστεί τον «μπελά» της προετοιμασίας:

Πότε και πώς θα γίνουν οι αγώνες μπάσκετ;
Οι αγώνες θα γίνουν 12,13 και 14 Αυγούστου. Έχουμε θέσει οριο 24 ομάδων, οι οποίες θα χωριστουν σε 3 ομίλους των 8 ομάδων.

Ποιός έριξε την ιδέα;
Η ιδέα …έπεσε σε μια συζήτηση που είχα με τον Γιάννη Θεοδωρόπουλο. Με ρώτησε αν θέλω να συμμετέχω, μου άρεσε η ιδέα και χωρίς πολύ σκέψη του είπα ναι.
Άμεσα προτείναμε και στον Δημήτρη Μπομποτσιάρη, που και αυτός χωρίς να το πολυσκεφτεί μας απάντησε θετικά.

Ποια η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στον Ελαιώνα και ποιες παρεμβάσεις θα γίνουν;
Η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο είναι πάρα πολύ καλή κι αυτό γιατί με την βοήθεια του προέδρου μας στο τοπικό Βασίλη Τζαβάρα, κάναμε πολλές βελτιώσεις. Εχουμε να φροντίσουμε και κάποιες λίγες ακόμα εκκρεμότητες και το αποτέλεσμα θα είναι όπως πρέπει για ένα όμορφο και γιορτινό τουρνουά.
Πιστεύω ότι ο λειτουργικός αυτός χώρος δίπλα στην θάλασσα μαζί με τις μάχες στο τερέν θα μείνουν αξέχαστα.

Μέχρι πότε είναι οι εγγραφές και ποιο το επίπεδο ανταγωνισμού;
Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι τις 7 Αυγούστου. Έχουμε στόχο να συμπληρώσουμε 24 ομάδες και σ’ αυτό είμαστε πολύ κοντά και να βιαστούν όσοι θέλουν πολύ να συμμετέχουν σ’ αυτό το τουρνουά.

Για το επίπεδο εμείς φροντίζουμε να είναι το καλύτερο σε θέμα οργάνωσης και οι ομάδες με την ποιότητα που διαθέτουν θα το …στολίσουν με ανταγωνισμό και πολλές συγκινήσεις.
Σας περιμένουμε όλους σε μια υπέροχη 3ήμερη γιορτή. Μην την χάσετε.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr