background img
banner
banner

Ανανέωσε και παραμένει στην ΑΕ Αιγείρας/Ακράτας ο Παύλος Μητρόπουλος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Ξεκίνησε δειλά – δειλά παίζοντας από μικρός ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ζήριας, για να γίνει στη συνέχεια γνωστός στο πανελλήνιο. Ο Παύλος Μητρόπουλος με τον καιρό και το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο αποτέλεσε μαγνήτη για τις μεγάλες ομάδες της Super League, συγκινώντας ακόμα και την ΑΕΚ, έπαιξε σε ΟΦΗ, Πανιώνιο, Παναιτωλικό, Βόλο, ακόμα και στην Σουηδία. Από μόνος του αποφάσισε τουλάχιστον προς το παρόν και στα 32 του να οδηγήσει την καριέρα του προς την δύση, αφού οικογενειακοί λόγοι τον έφεραν πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του και με γρήγορη κίνηση η ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας τον ενέταξε στο δυναμικό της.
Φυσικά ήταν πολυτέλεια και χάρμα ιδέσθαι στο περυσινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, σε αυτό θα συνεχίσει και τώρα ύστερα από την ανανέωση συνεργασίας του με την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας

‘‘Ο Παύλος Μητρόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας. Η Αθλητική Ένωση Αιγειρας / Ακράτας είναι τελικά κομμάτι της καρδιάς του.
Μας το έδειχνε με το τρόπο του από πέρυσι όταν έβαλε στόχο την κορυφή και κανείς δεν τον πίστευε. Μας το απέδειξε τώρα όταν σε μια και μόνο συνάντηση ανανέωσε με την ομάδα μας! Παύλο ολο το ΔΣ σου εύχεται να είσαι υγιής, δυνατός και να μας οδηγήσεις σε νέες επιτυχίες’’.

Μητρόπουλος: «Ξεπέρασα τις κακές σκέψεις από την απουσία του προπονητή Σχοινά και συμπαικτών μου. Στην αρχή ήρθα ένα βήμα κοντά στον Παναιγιάλειο αλλά…»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας με την ανανέωση συνεργασίας του Παύλου Μητρόπουλου. Είχε αποτελέσει ένα από πρώτα ονόματα στην μεταγραφική λίστα του Παναιγιάλειου, αφού όλοι γνωρίζουν από την καλή την μεγάλη αξία του πολύπειρου μέσου. Τους λόγους που παρέμεινε στην ανατολική Αιγιάλεια, εξηγεί στο protionline.gr ο Παύλος Μητρόπουλος:

Το κλίμα και οι υποχρεώσεις σου στην περιοχή μας είναι αυτό που σε κρατά εδώ αφού θα μπορούσες να επιλέξεις άλλες πολιτείες;
θα έλεγα η υγεία που παρέχει η συγκεκριμένη διοίκηση και περιοχή της Ακράτας με έχει κερδίσει. Εξάλλου με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Έπαιξε ρόλο το συναίσθημα, η όμορφη περιοχή που μου δίνει την ευκαιρία να ξεφεύγω από την καθημερινότητα. Με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα και παραμένω στον τόπο που κατοικώ για να ασχολούμαι με τις δουλειές μου.

Επιλογή σου και για τη επόμενη αγωνιστική περίοδο ήταν η ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας, τι συνέβαλλε στην τελική σου απόφαση;
Περισσότερο συνέβαλλε το συναίσθημα. Έχω περάσει πολύ ωραία χρόνια με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, που είναι δίπλα μου σε ότι χρειάζομαι. Όσο και να ζύγιζα τις άλλες προτάσεις πάλι ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας μου προέκυπτε Γι’ αυτό τελικά δεν επέλεξα και Παναιγιάλειο. Θα ήταν σαν να άφηνα την οικογένειά μου για μια πιο σημαντική και ιδιαίτερη γνωστή στην κοινωνία.
Σίγουρα η ομάδα μου εκπέμπει και οικονομική υγεία, κάτι που σήμερα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την τελική σου απόφαση. Αλλά και το πιο σήμαντικο ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι δίπλα μου σε όλη την διάρκεια της χρόνιας. Ειδικά ο Κώστας και ο Νίκος ο Αλέφαντος.

Από την περυσινή σεζόν έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα, όπως προπονητής, συμπαίκτες, ακόμα και μέλη στη διοίκηση. Αυτό σε έβαλε σε σκέψεις πριν αποφασίσεις να ανανεώσεις τη συνεργασία σου;
Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αλλαγές που προέκυπταν, με έβαλαν σε κακές σκέψεις. Δεν θα κρύψω ότι με έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στον Παναιγιάλειο. Είδα την πολύ καλή περυσινή ομάδα χωρίς ανανεώσεις αρκετών συμπαικτών μου και χωρίς αυτούς σκέφτεσαι ότι δεν θα καταφέρεις να κάνεις το καλύτερο.
Περίμενα λοιπόν να γίνουν από την διοίκηση κάποιες κινήσεις. Είδα ότι υπάρχει πραγματικά καλή διάθεση, δίνοντάς μου έτσι το παραπάνω κίνητρο για να πω το ναι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη διοίκηση και πιστεύω ότι θα πράξει αυτό που πρέπει για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική όπως την περασμένη σεζόν.

Τι σε δίδαξε πέρυσι το τοπικό πρωτάθλημα της περιοχής μας, τι κίνητρα μπορεί να σου δίνει να συνεχίσεις;
Σίγουρα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο επαγγελματικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που κατάλαβα και μου άρεσε, είναι ότι περνάς ένα πολύ όμορφο απόγευμα κάθε Κυριακή, μακριά από το άγχος των υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων.
Είδαμε και το περυσινό δίδαγμα από την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας, ότι κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε στιγμή ένα όνειρο. Κανείς δεν μας περίμενε πέρυσι και στο τέλος όλοι μας χειροκρότησαν.
Αν είσαι συγκεντρωμένος με καλούς παίκτες, διοίκηση και καλό κλίμα μπορείς να πρωταγωνιστήσεις. Για μένα μπορεί να είναι μια καλή πρόκληση να βάλω στόχο σε αυτό που δεν πετύχαμε πέρυσι. Φτάσαμε κοντά στην πηγή χωρίς να πιούμε νερό και αυτό σε πεισμώνει.

Τι άλλο θα ήθελες να προσθέσεις στη συζήτησή μας;
Να πω καλή επιτυχία στον Παναιγιάλειο και σε ότι αφορά τη δική μας ομάδα, είμαι σίγουρος ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρωταγιστήσουμε.
Πιστεύω ότι με τον προπονητή Λεωνίδα Κατσαρέλια μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό στην Αιγιάλεια.
Μπορεί ο Παναιγιάλειος, μετά από αυτόν μπορεί και η ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας.
Ένα ποδοσφαιρικό μειονέκτημα που έχει η ανατολική Αιγιάλεια είναι η απόσταση που την χωρίζει από την Πάτρα. Είναι η μετακίνηση παικτών, οι αποστολές των αγώνων, αλλά θα τα καταφέρουμε.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr