background img
banner
banner

Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για νέες διακρίσεις

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Στις 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των αθλητών/τριών του “Α.Σ. Στράτων Αιγίου” ολοκληρώνοντας μία ακόμη αθλητική σεζόν γεμάτη επιτυχίες σε kickboxing και Taekwondo με πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Ακολουθεί ξεκούραση για ενάμιση περίπου μήνα και από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν ξανά οι προπονήσεις και η προετοιμασία εν όψει των νέων αγωνιστικών προκλήσεων. Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό εστιάζουμε στις πιο σημαντικές επιτυχίες του Αιγιώτικου συλλόγου τη χρονιά που πέρασε σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σημαντικά τουρνουά.

Έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing

Σάρωσε” τα μετάλλια ο ΑΣ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing που πραγματοποιήθηκε 10, 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021 στη Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα, η Καραφλού Γεωργία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών όπως και οι μικροί Αγγελόπουλος Ανδρέας και Δημόπουλος Τάσος. Ο Καπετσώνης Παναγιώτης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ο Μαργαρώνης Χρήστος που αγωνίστηκε σε δύο στυλ: Αργυρό και χάλκινο μετάλλιο. Συνολικά, 3 χρυσά, 2 αργυρά και ένα χάλκινο με τους αθλητές να δέχονται τα συγχαρητήρια από τον προπονητή τους Αλέξανδρο Μίχο.

Δύο μετάλλια στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo

Το τριήμερο 11-12-13 Μαρτίου 2022 διεξήχθη το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo, επίσης στην πόλη της Χαλκίδας. Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου “Στράτων” συμμετείχε με 2 αθλήτριες, την Γεωργοπούλου Ευθυμία και την Κυριακοπούλου Κατερίνα. Η Γεωργοπούλου επικράτησε στην κατηγορία των Γυναικών κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Κυριακοπούλου Κατερίνα αν και αγωνίστηκε με 39 πυρετό, προχώρησε με νίκες αλλά αδυνατώντας να συνεχίσει έμεινε στο χάλκινο μετάλλιο.

Διακρίσεις και στο Περιστέρι

Τον Μάιο οι μικροί αθλητές του “Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ” συμμετείχαν με επιτυχία σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις σε Kick boxing και Taekwondo καταφέρνοντας να κερδίσουν αρκετά μετάλλια και να φέρουν επιτυχίες. Στο κλειστό γυμναστήριο “The Gore”, στο Περιστέρι, O Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος K1 GYM διοργάνωσε τους ερασιτεχνικούς αγώνες Greek Fight υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ (ΠΟΚ) με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη τη χώρα. O AΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ήταν από τους πρωταγωνιστές των αγώνων με τους αθλητές του να έχουν απολογισμό 5 νίκες και 3 ήττες.

Σημαντικές εμπειρίες στο KIDS OPEN 2022

Στο KIDS OPEN 2022 που έγινε το Σάββατο 21/5 με τεράστια συμμετοχή από τους συλλόγους από όλη την Ελλάδα (ρεκόρ συμμετοχών) ο ΑΣ ΣΤΡΑΤΩΝ έδωσε βροντερό παρών με πολυπληθή ομάδα με τα παιδιά να αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες. Παρών στους αγώνες ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΚ Μιχάλης Τριανταφύλλου. ο οποίος κατάφερε να βγάλει το Ελληνικό KICK BOXING από την αφάνεια και να το φέρει στο προσκήνιο κάνοντας την ΠΟΚ μια από τις πιο δυνατές Ομοσπονδίες με τεράστια δυναμική και το άθλημα με Ολυμπιακή Αναγνώριση πλέον μέσω της WAKO.

Τρία μετάλλια στο πρωτάθλημα Taekwondo της ΕΤΑΝΕ

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo της ΕΤΑΝΕ που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, ο Αιγιώτικος σύλλογος κατέκτησε τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία στο άθλημα.

– Οι προπονητές σε kick boxing και Taekwondo αντίστοιχα, Αλέξανδρος και Ιωάννης Μίχος συγχαίρουν τους αθλητές τους για την προσπάθεια και τις εμφανίσεις τους στους αγώνες.

Η “σαρωτική” νίκη του Μαργαρώνη στην Κύπρο

Σε μια από τις πιο δυνατές διοργανώσεις στον κόσμο KOΚ και με έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Γεωργιανός Τιμούρ, ο Χρήστος Μαργαρώνης είχε καθολική υπεροχή από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα φτάνοντας σε μία μεγάλη νίκη στο King of Kings (KOK) Fights της Λευκωσίας. Πρόκειται για μια αθλητική αγωνιστική εκδήλωση που περιλαμβάνει αγώνες kick-boxing (K-1), Muay Thai and πυγμαχία με αθλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή και έγινε για πέμπτη φορά, τα τελευταία χρόνια, στην Κύπρο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr