background img
banner
banner

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΛΕΖΑΚΗΣ

Όλο και ανακοινώνει νέα αποκτήματα ο Παναιγιάλειος, γεμίζοντας μέρα παρά μέρα το ρόστερ του. Αυτή την φορά με διπλό «χτύπημα», η διοίκηση και ο κόσμος του Παναιγιάλειου έχουν την χαρά να υποδεχτούν και πάλι στις τάξεις της ομάδας, δυο παλιούς γνώριμους.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο που τον ήθελαν πάλι στα μελανόλευκα όλοι εδώ στην περιοχή μας, αφού ύστερα από δυο θητείες παρουσίας στην περιοχή μας είχε κάνει γνωστό τον χαρακτήρα και την κλάση του.

Στον Παναιγιάλειο επιστρέφει και ο Βασίλης Μπελεζάκης, ο οποίος καλύπτει με επιτυχία όλες τις θέσεις της άμυνας.

Αθανασόπουλος:«Είμαι δεμένος με τον Παναιγιάλειο»

Ο Γιαννιώτης πολυέμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει για 3η φορά στο Αίγιο για υπερασπιστεί την εστία των μελανόλευκων. Ο αγαπημένος γκολκήπερ των φιλάθλων του Παναιγιαλείου στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Θα ήθελα κατά αρχάς να ευχαριστήσω τον Γιάννη Μπαλτιμά τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. και τον προπονητή μας Φίλιππο Σχοινά, για την εμπιστοσύνη και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να επιστρέψω σε μια ομάδα που αγαπάω και που είμαι δεμένος μαζί της είτε ήμουν μέλος της ή όχι, για να ξαναδημιουργήσουμε μαζί ένα Παναιγιάλειο που να αρμόζει στη πόλη του Αιγίου, για το φίλαθλο κόσμο του και την ιστορία του συλλόγου.
Επίσης τους συμπαίκτες μου πλέον, Τάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Μπούνα και Βαγγέλη Γκάτση που έπαιξαν το δικό τους σημαντικό ρόλο για να επιστρέψω στο Παναιγιάλειο.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της φετινής χρονιάς εκτός απο την επανόδο στις Εθνικές Κατηγορίες, είναι η επαναλειτουργία της ακαδημίας του συλλόγου που θα πρέπει να πέσει το μεγαλύτερο βάρος ώστε τα επόμενα χρόνια η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της παιδιά”.

Μπελεζάκης: «Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια»

Ο 25χρονος «πολυθεσίτης» ποδοσφαιριστής, που έχει αποτελέσει μέλος του Παναιγιαλείου την περίοδο 2019-20, θα ξαναφορέσει τη μελανόλευκη φανέλα μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους κι αφού αγωνίστηκε σε Διαγόρα Βραχνεϊκων και Παναχαϊκή. Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιαλείου Γ.Σ. τόνισε: «Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια, με μεγάλη μου χαρά. Ο Παναιγιάλειος είναι από τις πιό ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να σμβάλλω στο βαθμό που μπορώ σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν βρίσκεται. Και αυτό γίνεται μόνο για τον Παναιγιάλειο και τους φιλάθλους του, που είναι το ισχυρότερο όπλο του. Τους περιμένουμε στο γήπεδο για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την επόμενη μέρα στη “ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” ».

Η διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου καλωσορίζει το νέο μέλος της «μελανόλευκης» οικογένειας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της αιγιώτικης ομάδας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr