background img
banner
banner

Δυνατό πρόγραμμα φιλικών για την Θύελλα Αιγίου

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

Έπαιξε εκτός έδρας με την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας η Θύελλα Αιγίου το πρώτο της φιλικό. Την Κυριακή 28/08 ακολουθεί το επόμενο με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Στάδιο με τον Παναιγιάλειο.

Για την φιλική συνάντηση με το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας στην Ακράτα, ο Κυριάκος Αθανασίου έδωσε στο “protionline.gr” τις εντυπώσεις του για το πρώτο φιλικό.

«Πρώτο φιλικό για την ομάδα μας η οποία ηττήθηκε 1-0 στην Αιγειρα Ακράτα, αγωνιζόμενη με πολλά νέα πρόσωπα. Χρησιμοποίησα δύο ενδεκάδες ώστε να πάρουν τον σωστό  χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αν και βρεθήκαμε σε πολλές φάσεις μπροστά από τον  τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδα,ς δεν καταφέραμε να μετουσιωσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Δεχτήκαμε το γκολ σε μια φάση κατοχής με απρόσμενο λάθος στην μεσαία γραμμή. Αυτά τα λάθη πρέπει να ελαχιστοποιηθούν διότι στο πρωτάθλημα θα κοστίσουν. Η εικόνα είναι θετική αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς το πρόγραμμα είναι δύσκολο με το βάρος να έχει πέσει στην φυσική κατάσταση.»  

*Κεντρική Φωτό: Η 11άδα που ξεκίνησε η Θύελλα  το φιλικό στην Ακράτα


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr