background img
banner
banner

Εθελοντές για την Ομάδα Πυρασφάλειας της Κοινότητας Σελιανιτίκων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Στα Σελιανίτικα, την καλοκαιρινή περίοδο, λειτουργεί οργανωμένα εθελοντική ομάδα πυρασφάλειας, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας Γιώργου Ρόζου και κατοίκων. Απευθύνεται έκκληση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ώστε να προφυλάσσεται καλύτερα η περιοχή ή και να υπάρξει συμβολή στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης κατάστασης.

΄΄Όσο περισσότεροι συμμετέχουν στις δράσεις πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, τόσο καλύτερα προστατεύουμε τον τόπο μας και το περιβάλλον΄΄, αναφέρει ο κ. Ρόζος, προσθέτοντας: ΄΄Η αυξημένη επιτήρηση, ιδιαίτερα τις ημέρες με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας, είναι αναγκαία για την άμεση επέμβαση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φωτιάς. Ο ρόλος του εθελοντή είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς με την δική του παρουσία συμβάλει δραστικά στην πρόληψη, στην αποτροπή και στην καλύτερη περιφρούριση της κοινότητας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου΄΄.

Όσοι συνδημότες μας στην Κοινότητα Σελιανιτίκων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δραστηριότητα, μπορούν να το δηλώσουν στον Πρόεδρο ή στα μέλη του Κοινοτικού συμβουλίου.

*Φωτό Αρχείου


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr