background img
banner
banner

Επιστρέφουν πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Με μία σημαντική αλλαγή θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή τριών ομάδων από την Αιγιάλεια. Του Κεραυνού Αιγίου, του Ήφαιστου/Αχιλλέα και του Αστέρα Τέμενης. Επιστρέφουν πλει οφ και πλέι άουτ, το σύστημα που υπήρχε δηλαδή προ… κορωνοϊού. Η τελευταία της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο θα υποβιβαστεί απευθείας και όσες άλλες χρειαστεί (ανάλογα με την τύχη των ομάδων της Ένωσης στη Γ’ εθνική), θα προκύψουν μέσα από πλέι-άουτ.

Στα πλέι-άουτ θα λάβουν μέρος οι ομάδες από τις θέσεις 10-13 στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου ΄ξ 10-12 εάν δεν δηλώσει συμμετοχή ο Παναχαϊκός (όπως ακούγεται)

Όσο αφορά στα πλέι-οφ, θα λάβουν μέρος οι 8 πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου με το κλασικό σύστημα στην α’ φάση (1-8, 2-7, 3-6, 4-) και ανάλογη συνέχεια στα ημιτελικά και τελικά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης μέχρι 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 1.00 το μεσημέρι.

Οι 14 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι: Ήφαιστος/Αχιλλέας, Προμηθέας 2014, Κεραυνός Αιγίου, Παναχαϊκός, Απολλωνιάδα, Ολυμπιάδα, ΕΑΠ, ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, Αραχωβίτικα, Αστέρας Τέμενης, ΑΕ Αγυιάς, ΕΑ Παραλίας, ΑΟ Δύμης και Φαέθων Αντιρρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr