background img
banner
banner

Η σύσταση των ομίλων ΕΠΣΑ μετά τις δηλώσεις συμμετοχής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΝΤΙ ΤΗΣ Α.Ε. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ

Με την λήξη των συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, παρατηρήθηκε η αποχώρηση της ΑΕ Δρεπάνου, η οποία ανήκε και στον 2ο όμιλο Αιγίου. Ο Ίκαρος Λακκόπετρας που ήταν ο πρώτος επιλαχών πήρε την θέση της ΑΕ Δρεπάνου, καταλήγοντας στον 1ο όμιλο με τις ομάδες Πάτρας και Κάτω Αχαγιάς. Αναγκαστική πλέον ήταν η αλλαγή της ΑΕ Δρεπάνου στον 2ο όμιλο, με το σωματείο που θα κάλυπτε τα γεωγραφικά κριτήρια.

Η οριστική εικόνα του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας

Σύμφωνα με την ΕΠΣ Αχαΐας, μεταφέρεται από τον 1ο όμιλο στον 2ο ο Εθνικός Πατρών, οπότε ξεκαθαρίζει η εικόνα με τους αντιπάλους που θα συναντήσουν στο διάβα τους ο Παναιγιάλειος και η ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας.

Συγκεκριμένα τα σωματεία της Αιγιάλειας θα πλαισιωθούν από τις ομάδες: Άρη Πατρών, Εθνικό Πατρών, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, Αετό Πατρών, Νίκη Προαστείου, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Απόλλωνα Εγλυκάδας, Ατρόμητος Π., Πανιώνιο / Αχιλλέα, Πάτρα 2005, και Πήγασο.

Το τελικό σχήμα στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας

Με επτά σωματεία θα συμμετέχει και πάλι η περιοχή μας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Ο 2ος όμιλος που χαρακτηρίζεται και όμιλος Αιγίου θα έχει στις τάξεις του τα σωματεία: ΑΕ Αιγίου, ΑΕ Καλαβρύτων, Αστέρα Τέμενης, Αχιλλέα Καμαρών, Θύελλα Αιγίου, Φλόγα Ροδιάς, Φοίνικα / Ζήρια, Αετό Ρίου, Ανω Καστρίτσι, Αργυρά, ΑΠΟ Αρόη ή ΑΕ Αρόης, Δαβουρλή, Ζαβλάνι και Ηρακλή Πατρών.

Με νεανική ομάδα θα αγωνίζεται ο Ηρακλής Πατρών – ΑΠΟ Αρόη ή ΑΕ Αρόης στον 2ο όμιλο

Ο Ηρακλής Π. που πέρυσι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας αλλά τελικά δεν παρουσιάστηκε, έχει τώρα συνεργασία με τον Αίολο Πατρών. Πρόκειται για μια ακαδημία νεαρών τμημάτων, την οποία προπονεί ο Παναγιώτης Καρακίτσος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν και βοηθός προπονητής στην Μικτή Αχαΐας.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί στον 2ο όμιλο, είναι το ποιο σωματείο ανάμεσα στην ΑΠΟ Αρόη που υποβιβάστηκε από την Α΄ κατηγορία και την ΑΕ Αρόης που προβιβάστηκε από την Γ΄ κατηγορία, θα παίξει στον 2ο όμιλο.

Η Ε. Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας θα συζητήσει με τους εκπροσώπους των δυο σωματείων, για να καταλήξει ποιος θα παίξει 1ο και ποιος 2ο όμιλο.

10άρια υπολογίζονται  τα σωματεία στους ομίλους της Γ΄ κατηγορίας

Άβυθος, Απόλλων και Σκεπαστό, θα αγωνιστούν στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας. Μαζί τους θα βρίσκονται επίσης οι ομάδες ΑΕΚ Π., Αίας Π., Αυτόνομη, Ψηλαλώνια, ΠΑΟΚ Π., Πετεινοί.
Υπάρχουν δυο σωματεία (Φλόγα Κ. Καστριτσίου και Σπάρτακος) που έχουν ενημερώσει την ΕΠΣ Αχαΐας ότι θα σπεύσουν για την δήλωση συμμετοχή τους.
Σε αυτή την περίπτωση θα φύγει για τον 1ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας ο ΠΑΟΚ Π. ή οι Πετεινοί.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr