background img
banner
banner

Θύελλα Αιγίου: Συμπαίκτες τώρα με τα αδέλφια τους | ΦΩΤΟ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟ 

Τον 32χρονο μέσο Παντελή Διαμαντόπουλο ανακοίνωσε η Θύελλα Αιγίου, γνωρίζοντας πολύ καλά τα πλούσια ποδοσφαιρικά του στοιχεία και έχοντας στο παρελθόν συνεργαστεί πάλι μαζί του.
Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και με δίπλωμα προπονητή UEFA B, ο Παντελής Διαμαντόπουλος είχε από μικρός μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου, όταν 9χρονος ξεκίνησε στην Ακαδημία Μάκη Λιάτου.

Είχε αναδειχθεί καλύτερος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ηλικία των 14 ετών. Ο Παντελής (αδελφός και συμπαίκτης πλέον του Νίκου Διαμαντόπουλου στην Θύελλα), διαθέτει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί με Αναγέννηση Ροδοδάφνης, Αναγέννηση / Αίας (Α΄ κατηγορία), Αχιλλέα Καμαρών (Δ΄ Εθνική), Καλλιθέα (Β΄ Εθνική), Γλυφάδα και Ήφαιστο Περιστερίου (Δ΄ Εθνική), Άβυθο και Θύελλα Αιγίου.

Και ο Γιώργος Καραΐνδρος στην Θύελλα Αιγίου

Εκτός από τα αδέλφια Διαμαντόπουλου, η Θύελλα Αιγίου θα διαθέτει επίσης και τα αδέλφια Καραΐνδρου, ύστερα από την συμφωνία του έμπειρου μέσου με το Αιγιώτικο σωματείο. Ο 32χρονος μέσος είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFAB’. Καθηγητής φυσικής αγωγής στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια σύγχρονης παιδείας Μυκόνου, προπονητης ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομών άνω μέρας Μυκόνου και πολλά άλλα στοιχεία που ενισχύουν το προφίλ και την θέση του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τον θυμόμαστε στην Δ΄ Εθνική με τον Αχιλλέα Καμαρών, πριν φύγει για την Αγία Παρασκευή, τον ΠΑΟ Ρουφ και συνέχεια στην ΑΕ Πετραλώνων, Γέρακα. Στην Κορινθία με ΑΟ Καμαρίου και Ζευγολατιό. Στις Κυκλάδες με ΑΟ Μυκόνου κα Άνω Μερά Μυκόνου (Γ΄ Εθνική).

Η ανακοίνωση της Θύελλας στα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα: Με χαρά υποδέχεται τον Παντελή Διαμαντόπουλο πάλι στις τάξεις της η Θύελλα ανακοινώνοντας: «Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παντελή Διαμαντόπουλου που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να επιστρέψουμε εκεί που είναι η θέση μας. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

ΕΠΙΣΗΣ «Η Θύελλα Αιγίου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια της τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραίνδρο. Ο Γιώργος θα βρει στην ομάδα μας τον δίδυμο αδερφό του Δημήτρη και θα μας βοηθήσει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ».

Η Έναρξη προετοιμασίας και τα φιλικά

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η έναρξη προετοιμασίας για την Θύελλα Αιγίου.

Παράλληλα έχουν κανονιστεί κάποια φιλικά, με τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου να θέλει να συμπληρώσει ακόμα μια φιλική συνάντηση για τις 24 Σεπτεμβρίου, με πιθανότερο αντίπαλο την ΑΕ Αιγίου.

Στις 20 ή 21 Αυγούστου με την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας

28 Αυγούστου με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου με τον Παναιγιάλειο

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στα Καλάβρυτα με ΑΕΚ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο με την ΑΕ Καλαβρύτων

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με ΑΕ Πάτρα 2005


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr