background img
banner
banner

Μία υπέροχη βραδιά στα Βαλιμίτικα με τον Γ. Καραμάνο και τους φίλους του

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΩΝ «ΑΙΟΛΟΣ»

Τραγούδι, χορό, φαγητό και κυρίως όμορφη διάθεση περιείχε η καθ’ όλα επιτυχημένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλιμιτίκων «Αίολος», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 31 Ιουλίου, στο συναυλιακό πάρκο Βαλιμιτίκων, στην παραλιακή πλατεία. Ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννος Καραμάνος, πιστός στο… ραντεβού με τους κατοίκους του αγαπημένου του χωριού, τραγούδησε με… φόντο την αρμύρα, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα των δεκάδων παριστάμενων, οι οποίοι παρασύρθηκαν γλυκά στις μελωδίες του, τραγουδώντας μαζί του ή και χορεύοντας!

Μαζί του, σε αυτό το θαλασσινό «ταξίδι» ήταν η Χορωδία του Συλλόγου «Αίολος» υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μπέσσυς Νάσση, αλλά και ο Βαγγέλης Καρατζάς που τον συνόδευσε σε αρκετά τραγούδια, με το μπουζούκι του. Επίσης, το κοινό εντυπωσίασε, για ακόμη μία χρονιά, η εγγονή του Γιάννη Καραμάνου, Κατερίνα, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η καλλίφωνη Φωτεινή Φαλτάκα που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Τη δική της «πινελιά» έβαλε η ερμηνεύτρια Ελευθερία Βλάσση, κυρίως στην ενότητα με τα σμυρναίικα τραγούδια.
Το χορευτικό τμήμα του τοπικού Συλλόγου εντυπωσίασε με την πολυπλοκότητα των χορών, δίνοντας πολύ γρήγορα τη… σκυτάλη του κεφιού στον κόσμο, που δεν άργησε να γεμίσει τον χώρο που είχε διαμορφωθεί ως πίστα.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων, παρέστησαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας, αλλά και του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων. Η πρόεδρος του Συλλόγου «Αίολος» Σύλβια Κονταρίνη ευχαρίστησε θερμά όλους τους παριστάμενους.
Διατέθηκαν φαγητό και αναψυκτικά, ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά προς ενίσχυση του συλλόγου, με πλούσια δώρα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr