background img
banner
banner

Με αέρα στα πανιά και όχι στα… μυαλά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤO PROTIONLINE.GR: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ»

Την ευκαιρία 6 ανανεώσεων από το περυσινό ρόστερ των ποδοσφαιριστών της περιοχής μας είχε ο Παναιγιάλειος, συνεχίζει την προετοιμασία με τους 5 εξ’ αυτών (Τάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πλατυκώστας, Παύλος Λιάτος, Νίκος Βίλλιος, Κώστας Αποστολής), αφού το πρώτο ραντεβού με τον Παναγιώτη Σκούτα δεν είχε θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια ο Σκούτας συμφώνησε συνεργασία με τον Αστέρα Ναυπάκτου.

Αισθητή πέρυσι η απουσία του νεαρού 19χρονου αμυντικού Κωνσταντίνου Αποστολή, ο οποίος ήταν φοιτητής στην Αθήνα στο τμήμα Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία (Πάντειο) και δεν μπορούσε να δίνει το παρόν σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιάλειου. Ποτέ δεν παράτησε τις ατομικές του προπονήσεις, ενώ όπως δηλώνει και στην «Π», περιμένει με χαρά την έναρξη της προετοιμασίας για να επιστρέψει πιο δυνατός και με χρόνο συμμετοχής στον Παναιγιάλειο.

Οι φοιτητικές σου υποχρεώσεις δεν σου επέτρεψαν την περυσινή σεζόν να είσαι κοντά στον Παναιγιάλειο. Η ομάδα σε καλεί και πάλι να ενταχθείς στο δυναμικό της, πως έχεις σκεφτεί να πράξεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Εφ’ όσον είναι σχεδόν βέβαιη η παραμονή μου στο Αίγιο για άλλη μια χρονιά, είναι χαρά μου και τιμή μου να βοηθήσω την ομάδα που τόσα χρόνια είμαι μέλος της. Βέβαια πάλι λόγω φόρτου διαβασμάτων δεν ξέρω πως θα καθοριστεί και θα επηρεαστεί ο χρόνος μου αλλά θα προσπαθήσω να τα ισορροπήσω ώστε να είμαι παρών και στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Ο Παναιγιάλειος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και για αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου στο να ανανεώσω τη συνεργασία μου.

Πιστεύεις ότι με την καλοκαιρινή προετοιμασία θα έχεις να παρουσιάσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου;
Η καλοκαιρινή προετοιμασία λειτουργεί πάντα ευεργετικά και πολύ χρήσιμα για έναν ποδοσφαιριστή αλλά και για την ομάδα. Ετσι και για εμένα θεωρώ ότι θα με βοηθήσει πολύ στο να βρω τα πατήματα μου και να βελτιώσω κάποια πράγματα που θέλω μέσα στο γήπεδο. Τωρα αν θα καταφέρω να παρουσιάσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω. Ωστόσο αυτό που ξέρω είναι ότι όποτε κληθώ να παίξω θα δώσω τα πάντα -κάθε ψυχικό και σωματικό μου απόθεμα- ώστε να νικήσει η ομάδα καθώς αυτό είναι το παν.

Πως θα ήθελες να είναι ο Παναιγιάλειος της Α΄ κατηγορίας και τι στόχους να έχει θέσει;
Ο Παναιγιάλειος είναι ευρέως γνωστό και διαδεδομένο ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είτε παίζει στην Α εθνική είτε Στο Γ΄ ερασιτεχνικό θα πρέπει να είναι το ίδιο μάχιμος και ο στόχος του να είναι μόνο ο πρωταθλητισμός.
Οι στόχοι της ομάδας πρέπει να είναι πάντα ψηλοί γιατί έτσι επιβάλλει η ιστορία της, πράγμα που όλοι όσοι φοράνε την φανέλα με τους παλαιστές θα πρέπει να το γνωρίζουν και να δίνουν τα πάντα ώστε αυτοί να επιτευχθούν.
Εν κατακλείδι ο φετινός στόχος θα πρέπει να είναι η άνοδος στην Γ εθνική και η επιστροφή για την ομάδα του Αιγίου στις μεγάλες κατηγορίες.

Τι μπορεί να προσφέρει σε σένα ακόμα μια αγωνιστική περίοδο στην Α΄ κατηγορία;
Η Α Κατηγορία θεωρώ ότι είναι σε γενικές γραμμές μια υποτιμημένη κατηγορία. Για ένα παιδί 18-19 χρόνων όπως εγώ -ή ακόμα και μικρότερο -, είναι μια κατηγορία που μπορεί να προσφέρει πολλές εμπειρίες τόσο εντός αλλά άλλο τόσο και εκτός γηπέδου. Οι περισσότεροι μεγάλοι ποδοσφαιριστές από τέτοιες κατηγορίες έχουν σμιλευτεί και εξελιχθεί ώστε να προχωρήσουν μετέπειτα σε ανώτερο επίπεδο. Παράλληλα η συνεργασία μου με έμπειρους ποδοσφαιριστές με χρόνια παρουσίας σε μεγάλες κατηγορίες θα με βοηθήσει τόσο στο να εξελιχθω ποδοσφαιρικά, τόσο όμως και στο να βελτιωθώ σαν άνθρωπος.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την προσωρινή διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr