background img
banner
banner

Με επιτυχία και το δεύτερο training camp από την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

Oλοκληρώθηκε το δεύτερο και τελευταίο για εφέτος training camp από  την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. στον αθλητικό χώρο «Δωροθέα Αναστασοπούλου». Εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές του Αυγούστου, βρέθηκαν στην πίστα γονείς και παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάνοντας τα μπάνια τους στις υπέροχες παραλίες και τρώγοντας στα υπέροχα παραλιακά εστιατόρια της πόλης μας, ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκαν και οι μικροί μας φίλοι στο motocross. Το διήμερο οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 33 και το πιο ενθαρρυντικό είναι το ότι υπήρχαν περίπου 15 που συμμετείχαν για πρώτη φορά.

Ο καιρός ήταν άκρως καλοκαιρινός, η διάθεση ήταν στα ύψη και η πίστα καθώς και όλο το κομμάτι της διοργάνωσης ήταν άψογα προετοιμασμένο. Το Σάββατο έγιναν πρακτικά αλλά και θεωρητικά μαθήματα και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ομιλία απευθυνόμενη αποκλειστικά σε γονείς, ακολουθώντας στη συνέχεια σκέλη προσομοίωσης με στόχο την εξοικείωση των λιλιπούτειων αθλητών με ολόκληρη τη διαδικασία των αγώνων. Όλα πήγαν καλά, τίποτα το απρόοπτο δε συνέβη και στο τέλος του διημέρου όλα τα παιδιά έλαβαν από ένα κύπελλο και ένα μετάλλιο, γιατί η προσπάθεια, η επιμονή, η υπομονή και η προσήλωση στο στόχο πάντα νικούν και είναι άξια να χειροκροτηθούν!!!

“Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το 2023 με τη βαθιά ελπίδα να έχουμε βοηθήσει και να εξακολουθούμε να βοηθάμε  έστω και στο ελάχιστο αθλητές και γονείς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την KTM SEE για τη βοήθεια της, μια εταιρεία που παγκοσμίως επενδύει στην ανάδειξη ταλέντων, όπως και τον αντιπρόσωπο της για τη δυτική Ελλάδα KTM – HUSQVARNA κο Μίκη Καλογηράτο, που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το σωματείο μας και τους μικρούς αθλητές μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η KTM SEE έδωσε πολλά δώρα στα παιδιά για να τα επιβραβεύσει και έστειλε κοντά μας εξέχον ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ώστε να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί η διοργάνωση αλλά και οι συμμετέχοντες!

Επίσης να ευχαριστήσουμε τις δύο μεγαλύτερες επιχειρήσεις της πόλης μας, την τεχνική εταιρεία «ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ» του κου Καπετσώνη και την ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ» του κου Αναστασόπουλου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του σωματείου μας, το γιατρό κο Σπανόπουλο, τα ηχητικά «Melody», τον Ερυθρό Σταυρό και τη μονάδα αιμοκάθαρσης «ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ».

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κυρ. Νίκο Βεντούρη και την εταιρεία alltimeofers για την χορηγία των κυπέλων”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΔΣ της ΠΑΛΕΜΟΤ


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr