background img
banner
banner

Με επιτυχία και όμορφες στιγμές ολοκληρώθηκε το 21ο Beach Volley Ελαιώνα

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ

Άλλη μια διοργάνωση Beach Volley Ελαιώνα, η 21η στη σειρά, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και γεμάτη όμορφες στιγμές. Όλοι οι αθλητές είχαν άψογη συμπεριφορά και οι πολυάριθμοι θεατές που παρακολούθησαν για 9 ημέρες (τρία τριήμερα ανά κατηγορία) τους αγώνες, έδωσαν τη δική τους νότα στο τουρνουά, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί θεσμό για την Αιγιάλεια και είναι το μακροβιότερο στην περιοχή μας στο άθλημα του Beach Volley. Ξεκίνησε με την κατηγορία Κ16, συνεχίστηκε με την κατηγορία των ανδρών και ολοκληρώθηκε με την κατηγορία των γυναικών και το μικτό.

“Συγχαρητήρια ωστόσο αξίζουν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Στα παιδιά που έτρεξαν το μεγαλύτερο μέρος οργανωτικά τα οποία είναι: Μάναλης Νίκος, Χατζηγεωργιάδου Φαίη, Βικτωράτος Δημήτρης, Κατσιάδα Ζαχαρούλα, Μητροπούλου Γιώτα, Αργίτης Νικόλαος, Δεστούνης Θοδωρής, ,Φούκης Κώστας, Μπάρκουλας Θεόδωρος και ο αρχιδιοργανωτής Χριστοδούλου Γιάννης . Και φυσικά τον άνθρωπο που χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο, τον Μάρκου Κωνσταντίνο και στη γιατρό Ειρήνη Δελόττη αλλά και όλους τους υποστηρικτές που ήταν για άλλη μια φορά δίπλα στο τουρνουά έμπρακτα. Koursaros, Κανδηλιώτης

Βασίλειος, Ανδρέας Παπασταθόπουλος, beer monodromos and wine, cavo aigio, soleto coffee snacks, hotel africa, diataksi diakopto, fastfood_creperie, waves_food_cocktail_bar, almyra_elaiwnasaxaias και την playsports_patras για τις πανέμορφες εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών μας.

Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τον ακούραστο φωτογράφο μας κ. Μάνθο Σπετσαρία που είναι η ψυχή του τουρνουά μας και τον κ. Παντοπουλο Γιώργο που ανέλαβε την διοργάνωση της κατηγορίας Κ16!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τους διοργανωτές.

Παρών και ο Νίκος Κασουρίδης

Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το παρών στο τουρνουά έδωσε και ο γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΓΣ Περιστερίου Νίκος Κασουρίδης. Αγωνίστηκε στη μεγάλη ομάδα των δυτικών προαστίων στις δεκαετίες του 80 και (κυρίως) του 90 με συμπαίκτες τον Κορωνιό, τον Μυλωνά, τον Τσαγκόπουλο, τον Μακαρά, τον Γρυλιωνάκη, τον Τζιάλα, τον Γκραικό, τον αείμνηστο Φάσουρα και πολλούς ακόμη, ανάμεσά τους όλοι οι σπουδαίοι ξένοι που φόρεσαν τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 55χρονος Νίκος Κασουρίδης (στη φωτό με τη σύζυγό του) διετέλεσε αρκετά χρόνια αντιδήμαρχος του δήμου Περιστερίου στη διοίκηση Παχατουρίδη και στον Ελαιώνα περνάει όλα τα καλοκαίρια του εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες καθώς διατηρεί σπίτι στην περιοχή όπου διαμένει για αρκετό διάστημα κάθε χρόνο με τι σύζυγο και τις δύο κόρες τους, οι οποίες αγωνίστηκαν και φέτος στο τουρνουά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr