background img
banner
banner

Με το… όπλο στο χέρι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος

ΣΤΟ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ» Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

«Θέλουμε, να αγιάσουμε, αλλά δεν μας αφήνουν…», αναφέρει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος που… ξαναπήρε τα πνευματικά του «όπλα» ρίχνοντας ντουφεκιές στον αέρα! Σε ανακοίνωσή του, στο… εκτελεστικό απόσπασμα τοποθετεί τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, τον οποίο κατηγορεί για προδοσία της Ορθοδοξίας! Μάλιστα, εις βάρος του είχε καταθέσει καταγγελία –«μήνυση» προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο.

Ο λόγος είναι γιατί προέβη σε βάπτιση δύο βρεφών ομοφυλόφιλου ζευγαριού στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης της Βουλιαγμένης κατά την 9η Ιουνίου 2022. Μάλιστα, αναλύει τα πέντε ολισθήματα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, τα οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι:

«1ον) Η βάπτισις δύο βρεφών, που «αναγνωρίζονται ως νόμιμα τέκνα» ενός ζεύγους ομοφυλοφίλων ανδρών!

2ον) Η αποδοχή ως αναδόχων δύο ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, εκ των οποίων η μία ανήκει στη Ρωμαιο-καθολική και η άλλη στην Προτεσταντική «Εκκλησία»!

3ον) Η αναγνώρισις ως «οικογενείας» της παρανόμου ενώσεως δύο gay ανδρών, η οποίοι συγκροτούν «την οικογένειαν Μπούση», όπως χαρακτηριστικά επί λέξει έγραψεν ο κ. Ελπιδοφόρος στην επιστολή του προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιον!

4ον) Η αναγνώρισις ως φυσιολογικού, συνεπώς δε και ηθικού, τρόπου της αποκτήσεως τέκνων διά της μεθόδου «της παρένθετης μητέρας»!

Και 5ον) Ο σκανδαλισμός της συνειδήσεως των πιστών της Εκκλησίας τέκνων!».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr