background img
banner
banner

Ξεκίνησε το 21ο τουρνουά beach volley Ελαιώνα

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ16 ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΝΔΡΙΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΚΤΟ

Η αυλαία του 21ου τουρνουά beach volley άνοιξε την Παρασκευή 19 Ιουλίου με την κατηγορία Κ16. Με του μικρούς αθλητές να δείχνουν πως το μέλλον του beach volley βρίσκεται σε καλά χέρια και το τουρνουά κάθε χρόνο θα γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία. Την Κυριακή συνεχίστηκε (από τις 17.30) με τους ημιτελικούς και τους τελικούς για την ανάδειξη του πρωταθλητή για το 2022 και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Όσο αφορά στο “κυρίως πιάτο” του τουρνουά, μετά την κατηγορία ανδρών, πλέον και στις κατηγορίες μικτό και γυναικείο οι συμμετοχές έχουν ολοκληρωθεί. “Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που έκλεισαν έγκαιρα τη θέση τους για τη φετινή “γιορτή”. Σας περιμένουμε στις 12 Αυγούστου για ένα τριήμερο γεμάτο δράση παιχνίδια και θετική ενέργεια. Οι ομάδες θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες για το πρόγραμμα των αγώνων” αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Τη διοργάνωση του τουρνουά έχει αναλάβει το Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα Αιγιαλείας και συνολικά θα πραγματοποιηθούν τέσσερα τουρνουά από τις 29 Ιουλίου (Παρασκευή) έως 14 Αυγούστου (Κυριακή) του 2022.

1ο : ομάδες 3Χ3 Κ16 (29-31 Ιουλίου) (Ημ.Γεν. 2006 και μετά)
2ο : ομάδες 2Χ2 Ανδρών (5-7 Αυγούστου)
3ο : ομάδες 2Χ2 Γυναικών (12-14 Αυγούστου)
4ο : ομάδες 2Χ2 Μικτό ( 12-14 Αυγούστου)


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr