background img
banner
banner

Ξύπνησαν νοσταλγικές μνήμες στο «Γεώργιος Παππάς»… | ΦΩΤΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ «ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ»

Η υπέροχη παράσταση «Οι Πατρίδες της καρδιάς μου», συνεπήρε το κοινό το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» στο Αίγιο. Μια παραγωγή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μαρία Παναγιωτακοπούλου και μουσική του Σάκη Παπαδημητρίου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού και του θεσμού Οινοξένεια, ανέδειξε της ιστορίες ζωής των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής, που βρήκαν καταφύγιο στο Αίγιο.

Μια ενιαία ιστορία που αποτέλεσε διαχρονικά την πορεία ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, πήρε «σάρκα και οστά» με την επιβλητική αφήγηση της κορυφαίας ηθοποιού Λυδίας Κονιόρδου η οποία συνοδεύτηκε από τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών Νίκου Παρασκευόπουλου, Ειρήνης Γρέκα, Τρύφωνα Μπάρκα, Βαρβάρας Σεφέρη, Σπύρου Γεωργίου, Ιωάννας Στεφανάτου, των ερμηνευτριών Δώρας Πετρίδη και Έλενας Λεώνη, και του διακεκριμένου πιανίστα Τάκη Φαραζή.

Το κοινό αποθέωσε τους συντελεστές με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά να εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία που μετουσιώθηκε σε μια υπέροχη παράσταση.

(Οι φωτο είναι του Βασίλη Μανουηλίδη)


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr